Τροχαίο Βούλα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες

Στο τιμόνι του Τζώρτζη Μονογυιού οι απαντήσεις

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στη Βούλα, που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. 

τροχαίο Βούλα

Οι αρχές επικεντρώνονται στο υλικό από τις κάμερες που έχουν καταγράψει την πορεία της πολυτελούς Ferrari λίγο πριν τη σφοδρή πρόσκρουση σε δέντρο, που είχε σαν αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες. 

Χειρουργήθηκε η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογιού

Σύμφωνα με το Mega, η Τροχαία έχει μια εικόνα για το τι προηγήθηκε της μοιραίας πρόσκρουσης, αλλά και τι ακολούθησε. 

Βούλα τροχαίο

Βάσει αυτών, ο Τζώρτζης Μονογυιός τη στιγμή που έπαιρνε τη στροφή έξω από το βενζινάδικο είχε αναπτύξει ταχύτητα περίπου 90 χλμ., ενώ λίγα λεπτά αργότερα η ταχύτητά του αυξήθηκε στα 130 χλμ. Τότε είναι που έχασε τον έλεγχο του πολυτελέστατου οχήματός του και κατέληξε στο δέντρο. 

Τροχαίο Βούλα: Οι τελευταίες στιγμές του Τζώρτζη Μονογυιού

Τροχαίο Βούλα: Στο τιμόνι οι απαντήσεις της τραγωδίας

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το τιμόνι του οχήματος δίνει σημαντικές απαντήσεις για το φρικτό τροχαίο στη Βούλα. 

τροχαίο Μονογυιός

Τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης δείχνουν ενδείξεις απενεργοποίησης του συστήματος ευστάθειας ή ακόμα και μη γνώσης για ενεργοποίησή του, καθώς ο Τζώρτζης Μονογυιός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο των ονείρων του και το οδηγούσε για πρώτη φορά.

Εμπειρογνώμονας: Με 80 χιλιόμετρα έγινε το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογιού!

Μάλιστα, βάσει της πραγματογνωμοσύνης η φωτιά ξέσπασε στη δεξαμενή καυσίμου κάτω από το κάθισμα του οδηγού με τη σφοδρότητα της σύγκρουσης πιθανόν να προκάλεσε την διαρροή καυσίμου, ενώ διερευνάται η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των ελαστικών.

Τροχαίο Βούλα: Τα έως τώρα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος κινούταν με ταχύτητα που υπερέβαινε τα 120 χλμ.

τροχαίο Φεράρι

Τζ. Μονογυιός: Συγκλονίζει φίλος του που θρηνεί στο σημείο του τροχαίου

Από τα όσα έχουν συγκεντρώσει έως τώρα οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού προκύπτει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν από τη μοιραία πρόσκρουση σε πινακίδα της Περιφέρειας και στη συνέχεια σε δέντρο.

Τροχαίο Βούλα: Τι λέει ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες

Ταυτόχρονα, απομακρύνεται το σενάριο για εμπλοκή άλλου οχήματος ή πεζού, που με κάποιο τρόπο μπορεί να προκάλεσαν την εκτροπή του οχήματος, αφού από το υλικό που έχει συλλεχθεί δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο η κηδεία του

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Μίλτος Ατζαμόγλου, και στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού, σημείωσε πως η κηδεία του επιχειρηματία θα γίνει αύριο στη Μύκονο, ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του είπε πως έχει σπασμένα πόδια και αιμάτωμα στους πνεύμονες. 

Τζώρτζης Μονογυιός: «Είχε δικαστική διαμάχη με πρώην του» - Αιχμές Κούγια

Η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος της. Η μητέρα του επιχειρηματία μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όταν ενημερώθηκε για τον χαμό του παιδιού της, ενώ η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν εκείνη που κλήθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του αδελφού της. 

Μονογυιός: Είχε τροχαίο το 2000 - Ήταν ο οδηγός και είχε σκοτωθεί φίλος του

Η ίδια την ώρα του τροχαίου βρισκόταν σε εστιατόριο με την παρέα της και έμαθε τα κακά νέα από δημοσιογράφους που της τηλεφώνησαν για να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top