Εμπειρογνώμονας: Με 80 χιλιόμετρα έγινε το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογιού!

Διέψευσε ότι έχει καταγράψει κάμερα την πρόσκρουση

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης,  στο οποίο έχασε τη ζωή του οδηγώντας πολυτελές αυτοκίνητο  ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μανογυιού. 

Το πολυτελές αυτοκίνητο διαλυμένο μετά το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού 

Τζ. Μονογυιός: Συγκλονίζει φίλος του που θρηνεί στο σημείο του τροχαίου

Όπως ανέφερε στην εκπομπή ο εμπειρογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτης Μαδιάς,  εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα. Μάλιστα ο εμπειρογνώμονας διέψευσε ότι από τις κάμερες αποδεικνύεται ότι δεν «πετάχθηκε» πεζός στο δρόμο ή δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, καθώς, όπως ανέφερε, το πλησιέστερο σημείο που κατέγραψε κάμερα βρίσκεται 90 μέτρα από το σημείο της πρόσκρουσης.          

Μεγάλο ερώτημα επισήμανε ότι είναι «γιατί δεν άφησε ίχνη το αυτοκίνητο στο οδόστρωμα, όπως αντιθέτως συνέβη στο δυστύχημα του  Mad Clip και καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα». 

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στη Μονογυιού για τον θάνατο του αδελφού της   


Ο κ. Μαδιάς διέψευσε κατηγορηματικά ότι ήταν «τρελή» η ταχύτητα που είχε αναπτύξει η Ferrati.  «Η ταχύτητα της πρόσκρουσης δεν έγινε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 80 χιλιομέτρων και ακόμα και να είχε αναπτύξει προηγουμένως μεγαλύτερη ταχύτητα δε θα ήταν μεγαλύτερη των 100 χιλιομέτρων». Ως ενδεικτικό του ότι δεν ήταν «τρελή» η ταχύτητα ανέφερε ότι ήταν το γεγονός πώς η πόρτα της συνοδηγού και συζύγου του άτυχου Τζώρτζη άνοιξε.  

Τζώρτζης Μονογυιός: «Είχε δικαστική διαμάχη με πρώην του» - Αιχμές Κούγια  

Ερωτηματικό ανέφερε ότι υπάρχει και για το πώς ανεφλέγη το πολυτελές αυτοκίνητο, καθώς όλα τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας έχουν συστήματα ασφαλείας, όπως και άλλα συστήματα για την ενίσχυση της πρόσφυσης.            
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top