Τζώρτζης Μονογυιός: «Είχε δικαστική διαμάχη με πρώην του» - Αιχμές Κούγια

Το θύμα θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο με την αγαπημένη του Αθηνά

Ο Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη Βούλα ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του Αθηνά και να βαπτίσουν το παιδάκι τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο - Βίντεο: T-live

Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες του φοβερού τροχαίου στην Παραλιακή που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, επιχειρηματία από τη Μύκονο και αδερφό της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, απευθύνει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Τροχαίο στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο

Ο γνωστός ποινικολόγος, σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο στην έντονη διαμάχη που είχε ο 45χρονος με πρώην σύντροφό του, με την οποία είχαν αποκτήσει και ένα παιδί, αφήνοντας οι αιχμές για πιθανή εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα.

Τζώρτζης Μονογυιός: Είχε σωθεί από τροχαίο με μηχανή το 2000 στη Μύκονο!

τροχαίο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε αντιδικία με πρώην σύντροφό του και σήμερα επρόκειτο να καταθέσει υπόμνημα, έπειτα από μήνυση που του είχε κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα.

Τροχαίο Βούλα: «Ήμουν τυχερός που δεν πήγα βόλτα με τον Τζώρτζη Μονογυιό»

Υπογραμμίζει, δε, ότι θα διερευνηθεί το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, αλλά και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Τροχαίο Βούλα: Σε σοκ η σύζυγος του Μονογυιού που κατάφερε να σωθεί

τροχαίο Βούλα

Τζώρτζης Μονογυιός: Θα παντρευόταν και θα βάπτιζε το παιδάκι του τον Σεπτέμβριο

Ο Τζώρτζης Μονογυιός πριν το μοιραίο τροχαίο που του έκοψε το νήμα της ζωής, ετοίμαζε τον επερχόμενο γάμο του με την αγαπημένη του Αθηνά που βρίσκεται στο νοσοκομείο τραυματισμένη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει το μυστήριο μαζί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου του στη Μύκονο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε κάνει πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας στις 5 Μαρτίου του 2020 και λίγους μήνες μετά βάφτισε το παιδί του, που είχε έρθει στον κόσμο από προηγούμενη σχέση του. 

Τζώρτζης Μονογυιός γάμος

Φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο του Τζώρτζη Μονογιού με την αγαπημένη του Αθηνά / T-live

Τζώρτζης Μονογυιός τροχαίο Βούλα

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τη δικαστική διαμάχη του θύματος

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

Ο Γεώργιος Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του - σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της -  με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος.

Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο.

Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top