Τροχαίο Βούλα: Σε σοκ η σύζυγος του Μονογυιού που κατάφερε να σωθεί

Κατέρρευσε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε, χθες βράδυ, στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν η πολυτελής Ferrari, που μόλις είχε παραλάβει ο Τζώρτζης Μονογυιός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Ο 45χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. 

Βούλα: Ο Μονογυιός αγόρασε το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε στην πρώτη βόλτα

Η γυναίκα, που είναι μητέρα δύο παιδιών, κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα, ενώ βίντεο τη δείχνει να τρέχει έξω από το αυτοκίνητο και να καταρρέει λίγα μέτρα πιο μακριά. 

τροχαίο

Ό,τι απέμεινε από το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει πολλαπλά κατάγματα και εγκαύματα στα κάτω άκρα και αιμάτωμα στους πνεύμονες, τα οποία ευτυχώς δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Βούλα: Πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό

Εκτιμάται ότι θα χρειαστεί σειρά ορθοπεδικών χειρουργείων. Το πρώτο ήταν να γίνει σήμερα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», το χειρουργείο δεν έγινε, γιατί η γυναίκα είχε χαμηλό αιματοκρίτη. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος του 45χρονου μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη.

αυτοκίνητο Μονογυιός

Ο θάνατος του 45χρονου ήταν ακαριαίος

Ο Τζώρτζης Μονογυιός και η Αθηνά Κοντοπάνου παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια και τους χειμερινούς μήνες ζούσαν στην Αθήνα και το καλοκαίρι στη Μύκονο. 

Τροχαίο στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο

Ο 45χρνος δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στο νησί, στο οποίο είχε γεννηθεί και είχε μεγαλώσει, και διατηρούσε κατάστημα ρούχων με την επωνυμία «Jeorjy».

Τροχαίο: Στο νοσοκομείο και η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού

Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία κατέρρευσε όταν έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του παιδιού της. 

Τροχαίο στη Βούλα: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού

Η αδελφή του θύματος, η βουλευτής ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν εκείνη που κλήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία για να αναγνωρίσει τον αδελφό της. 

Τροχαίο: Δεν εμπλέκεται τρίτο αυτοκίνητο

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

τροχαίο Βούλα

Ο 45χρονος μόλις είχε παραλάβει το καινούργιο του αυτοκίνητο

Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όπου το πολυτελές όχημα των 800 ίππων, που οδηγούσε 45χρονος, έφυγε ξαφνικά από την πορεία του, έπεσε πάνω σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

Τζώρτζης Μονογυιός: Ήταν η πρώτη του βόλτα με το καινούριο αυτοκίνητο

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε μόλις παραλάβει το πολυτελές αυτοκίνητο και κατευθυνόταν στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. 

Η αντιπροσωπεία από όπου αγόρασε το αυτοκίνητο βρίσκεται μόλις 3,5 χλμ. από το σημείο, όπου έχασε τη ζωή του. 

Επειδή ήταν η πρώτη του φορά που οδηγούσε το συγκεκριμένο όχημα, πιθανόν να μην ήταν εξοικειωμένος με την ιπποδύναμη αυτού του supercar. Ωστόσο, όλα θα φανούν από τις έρευνες της τροχαίας. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο 45χρονος έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, όμως είναι απορίας άξιο πώς εξετράπη σε ευθεία πορεία και γι’ αυτό εξετάζεται μήπως πήγε να αποφύγει κάποιον πεζό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top