Μονογυιός: Είχε τροχαίο το 2000 - Ήταν ο οδηγός και είχε σκοτωθεί φίλος του

Στη Μύκονο θα γίνει η κηδεία του αδελφού της Κατερίνας Μονογυιού

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε χθες τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα, οδηγώντας μία υπερπολυτελή Ferrari που είχε παραλάβει μόλις λίγη ώρα νωρίτερα, χθες στη Βούλα. 

Βούλα: Πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία δεν ήταν η πρώτη φορά που ο αδερφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. 

Το σημείο που έγινε το τραγικό τροχαίο στη Βούλα

Πριν από 22 χρόνια, ο Τζώτζης Μονογυιός ήταν στον στρατό και είχε πάρει άδεια για να επισκεφτεί το νησί του, τη Μύκονο. Μαζί με έναν φίλο του επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, την οποία είχε πάρει ως δώρο ο Τζώρτζης από τον πατέρα του. 

Τροχαίο Βούλα: «Ήμουν τυχερός που δεν πήγα βόλτα με τον Τζώρτζη Μονογυιό»

Τα δύο νέα τότε παιδιά δεν φορούσαν κράνος και ο πρώην παίκτης ριάλιτι οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα. Το συγκλονιστικό είναι ότι και τότε ήταν από τις πρώτες φορές που καβαλούσε τη μηχανή του. Από το τραγικό δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό που συνδέει τον Πλατύ Γιαλό με την Ψαρρού, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς το σώμα του πατάχθηκε 5 μέτρα μακριά και καρφώθηκε σε μία πινακίδα. 

Βούλα: Ο Μονογυιός αγόρασε το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε στην πρώτη βόλτα

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε επίσης τραυματιστεί αλλά αποθεραπεύτηκε.

Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο η κηδεία του 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, θα κηδευτεί στη γενέτειρά του στη Μύκονο. 

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου ενημέρωσε μέσω της εκπομπής για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, η οποία ήταν συνοδηγός στη Ferrari. 

Τροχαίο Βούλα: Σε σοκ η σύζυγος του Μονογυιού που κατάφερε να σωθεί

«Έχει σπασμένα πόδια και αιμάτωμα στους πνεύμονες. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι όλα υπό έλεγχο. Πήρε αναβολή το χειρουργείο της γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη. Μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό στο Μediterraneo στη Γλυφάδα», μετέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top