Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολογείται σήμερα για τη διαρροή των ροζ βίντεο

Δεν αποκλείεται να προφυλακιστεί- Ακόμη τέσσερις νέες καταγγελίες

To ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (24/12/21)

Στα κρατητήρια πέρασε τα Χριστούγεννα ο παρουσιαστής των Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στα κρατητήρια

Σήμερα 27/12 οδηγείται στον ανακριτή, όπου αναμένεται να απολογηθεί. Εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφανθούν αν θα διατάξουν την προσωρινή του κράτηση ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η καταγγέλλουσα έλαβε mail με δύο νέα βίντεο

«Δε θα μου κάνει εντύπωση αν διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση, διότι τα θύματα είναι πάρα πολλά και μιλάμε για ένα έγκλημα που ουσιαστικά πρόκειται για δικτυακό βιασμό» αποκάλυψε ο δικηγόρος 28χρονης καταγγέλουσας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: H πρώτη αντίδραση - Δηλώνει μετανιωμένος

Στο μεταξύ, η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πρίλη, δήλωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του Παναγιωτόπουλου. «Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε η κ. Πρίλη μιλώντας στο Star.

O δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου σημείωσε πως η υπόθεση των βίντεο «έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο κωδικός που «καίει» τον παρουσιαστή

Ο παρουσιαστής φέρεται να υποστήριξε πως ναι μεν αυτός ανέβασε τα βίντεο των πρώην , αλλά τα είχε κατεβάσει πριν από τρία χρόνια και όπως είπε: «Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος».

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα αναζητείτο για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου στις 22/12, μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας, με την οποία είχε ερωτική σχέση όταν ήταν 18 ετών. Η 23χρονη πλέον κατήγγειλε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «ανέβασε» εν αγνοία της βίντεο με ερωτική τους συνεύρεση σε ιστοτόπους με πορνογραφικό περιεχόμενο. Τουλάχιστον εννέα ακόμη καταγγελίες υπάρχουν εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Τελικά παραδόθηκε ο ίδιος στην αστυνομία το μεσημέρι της ίδιας μέρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top