Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα παρουσιάζεται στον εισαγγελέα

Παραδόθηκε μόνος του και δηλώνει μετανιωμένος

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για την ανάρτηση ροζ βίντεο πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικά site εν αγνοία τους. 

Kανείς δεν ήξερε «τι καπνό φουμάρει» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος;

Η πρώτη του νύχτα στο κρατητήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής όλο το βράδυ ήταν αρκετά σιωπηλός και ιδιαίτερα ανήσυχος και προβληματισμένος.

Χθες το μεσημέρι, ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα βγήκε από το σπίτι του λίγο μετά τις 14:30. Αμίλητος μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα, όπου και παραδόθηκε οικειοθελώς. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: H πρώτη αντίδραση - Δηλώνει μετανιωμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» , ενώ φέρεται να εμφανίστηκε «θορυβημένος» και «τρομαγμένος» στις Αρχές.

Στη συνέχεια άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες στο σπίτι του προκειμένου να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Κατέσχεσαν υπολογιστές, σκληρούς δίσκους, κινητά τηλέφωνα και τα μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ώστε να βρεθούν ροζ βίντεο και φωτογραφίες, ή και ηλεκτρονικά ίχνη αυτών σε περίπτωση που τα έχει σβήσει. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είναι μετανιωμένος

Ο πρώην παρουσιαστής, δια στόματος του συνηγόρου του, δήλωσε μετανιωμένος για όσα έκανε. 

Παναγιωτόπουλος

Σήμερα θα απολογηθεί για τα αδικήματα που τον βαραίνουν

Φέρεται να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα παραμείνει στο κρατητήριο- Έρευνα στα σπίτια του

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να απολογηθεί. Άγνωστο παραμένει αν θα ζητήσει προθεσμία κι αν θα παραταθεί η προσωρινή του κράτηση. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αρχή του τέλους

Η αρχή του τέλους για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκίνησε όταν έγινε γνωστό πως εκκρεμεί δίκη σε βάρος του, καθώς ανέβασε σε site πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις με πρώην σύντροφό του, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. 

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα το παραδέχθηκε και αμέσως αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του από την εκπομπή. 

Στη συνέχεια ακολούθησε χιονοστιβάδα αποκαλύψεων από νεαρές γυναίκας που κατήγγειλαν ότι είχαν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο ή διάφορα σεξιστικά σχόλια. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο «μικροσκόπιο» οι αναρτήσεις του

Πριν από λίγες μέρες μια ακόμα νεαρή κοπέλα, κόρη οικογενειακών φίλων του πρώην παρουσιαστή, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για ανάρτηση ροζ βίντεο στο διαδίκτυο χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. 

Η σύλληψή του μετά από αυτήν την εξέλιξη ήταν μονόδρομος, ωστόσο τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι πλημμελήματα. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top