Ρόδος: Δίωξη στον παππού της 8χρονης για βιασμό - Ανατροπή στην υπόθεση

Σε προνοιακό ίδρυμα της Ρόδου το κορίτσι - «Είναι πολύ χαρούμενη»

Το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις στην υπόθεση της 8χρονης από τη Ρόδο/ (21/12/21)

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης από τη Ρόδο, που πριν από περίπου δύο μήνες, άφησε άναυδη την κοινή γνώμη. 

Η εξέταση του 8χρονου κοριτσιού από δύο παιδοψυχολόγους, δύο παιδιάτρους και μια κοινωνική λειτουργό φαίνεται πως έπιασε την άκρη του νήματος σ' αυτή την ανατριχιαστική υπόθεση. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική της Ρόδου», μετά τις πραγματογνωμοσύνες από τους πέντε ειδικούς, η Εισαγγελέας άσκησε διώξεις στον παππού της μικρούλας για 4 κακουργήματα: βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία την κακοποίηση της 8χρονης

Ο 78χρονος, ο οποίος είχε κληθεί ως ύποπτος, αρνείται από την αρχή τις κατηγορίες. Επιμένει πως πρόκειται για σκευωρία από τη θεία του παιδιού, η οποία, το κακοποίησ , εξαπατώντας την οικογένεια, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα.

«Εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση αυτή κι είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή κληθούμε είτε από την ανακρίτρια, είτε από άλλη δικαστική αρχή να υποστηρίξουμε τις θέσει μας» δηλώνει ο δικηγόρος του 78χρονου στο Star. 

8χρονη Ρόδος: «Είμαι αθώα, με πίεσαν κι ομολόγησα», λέει η θεία

Σε προνοιακό ίδρυμα της Ρόδου η οκτάχρονη 

Εδώ και δύο μήνες η 8χρονη φιλοξενείται σε προνοιακή δομή της Ρόδου. Οι άλλες δύο ανήλικες αδελφές της βρίσκονται σε ίδρυμα της Κρήτης, καθώς η επιμέλεια όλων των παιδιών έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα. 

«Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της, από κει και πέρα το κορίτσι, είναι πολύ καλά στην υγεία του, είναι χαρούμενη και είναι πολύ καλά κοντά μας» δηλώνει στο Star η Πρόεδρος του ιδρύματος στο οποίο ζει η 8χρονη.

8χρονη Ρόδoς: Έχασε την επιμέλεια και των άλλων τριών παιδιών η μητέρα

Στο πλαίσιο της ανάκρισης αναμένεται να διευκρινισθούν και όσα κατάγγειλε μια 52χρονη ομογενής από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία ισχυρίζεται πως ο 78χρονος τη βίασε όταν ήταν μικρή. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top