Πωλούν επικίνδυνο σκεύασμα με χλωρίνη για αποτοξίνωση από το εμβόλιο

Οι επιτήδειοι υποστηρίζουν πως θεραπεύει ακόμα και τον καρκίνο

Επικίνδυνο χημικό σκεύασμα, με χλωρίνη που πωλείται στο διαδίκτυο, ως θεραπεία πολλών σοβαρών ασθενειών, εν μέσω πανδημίας γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο. Όπως υποστηρίζουν συνωμοσιολογικές ιστοσελίδες, το «θαυματουργό διάλυμα» όπως το αποκαλούν, καθαρίζει τον οργανισμό από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: «Η μετάλλαξη Όμικρον θα κυριαρχήσει. Επαναμολύνει όσους νόσησαν»

Το συγκεκριμένο σκέυασμα , που είναι μίξη διοξειδίου του χλωρίου , χλωριώδους νατρίου και υδροχλωρικού οξέως , σύμφωνα με το κείμενο στα ηλεκτρονικά καταστήματα, όπου πωλείται , εκτός τού ότι θεραπεύει HIV, καρκίνο και όποια σοβαρή ασθένεια μπορεί κάποιος να φανταστεί , υποτίθεται πως αποτοξινώνει  και τον οργανισμό των εμβολιασμένων. Οι πωλητές του υποστηρίζουν, πως λίγες σταγόνες καθημερινά, καταπολεμούν το οξείδιο του γραφενίου, το οποίο περιέχεται στα εμβόλια. 

Έρευνα - Κορωνοϊός: Οι λοιμώξεις σε εμβολιασμένους δημιουργούν ανοσία

Για το εν λόγω σκεύασμα έχει βγει ανακοίνωση από τον ΕΟΦ η οποία αναφέρει:

«Μη γνωστοποιημένο συμπλήρωμα διατροφής είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία διότι,  όταν χρησιμοποιηθεί  σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης , μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ναυτία, έμετο και διάρροια και είναι δυνατό να οδηγήσει σε αφυδάτωση και μειωμένη αρτηριακή πίεση. Εάν χρησιμοποιηθεί σε μικρότερη αραίωση από από την υποδεικνυόμενη,  μπορεί να προκαλέσει  βλάβη στο έντερο και τα ερυθροκύτταρα, που είναι δυνατόν να καταλήξει  σε αναπνευστική ανεπάρκεια».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top