Κορωνοϊός: Πέθανε 42χρονος και ο αδερφός του απείλησε τους γιατρούς

Επενέβη η αστυνομία - Οι συγγενείς του νεκρού θα ζητήσουν νεκροτομή

Σε αρένα παραλίγο να μετατραπεί το νοσοκομείο της Βέροιας, όταν οι συγγενείς ενός νεαρού άνδρα που πέθανε το πρωί από κορωνοϊό, επιτέθηκαν στους γιατρούς ζητώντας απαντήσεις. 

Μετάλλαξη Όμικρον: Ο ασθενής μηδέν στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Star

Σε έξαλλη κατάσταση, ο αδελφός του 42χρονου που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, μετά από πολυήμερη νοσηλεία ζητούσε απαντήσεις για το θάνατο του αδελφού του. Ο άνδρας απειλούσε τους υγειονομικούς λέγοντας τους: «Θες να δεις τσαμπουκά;» και άλλες αντίστοιχες φράσεις

Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, ώστε οι γιατροί να ενημερώσουν τους συγγενείς σχετικά με την αγωγή που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του 42χρονου, η οποία ήταν η πιο ισχυρή. 

Κορωνοϊός: Τα στοιβαγμένα ράντζα οδηγούν σε διασπορά μέσα στα νοσοκομεία

Ο άτυχος άνδρας, που δεν είχε εμβολιαστεί, εμφάνισε αρχικά πυρετό και βήχα. Όπως ισχυρίζεται ο αδελφός του η αρχική γνωμάτευση ήταν ελαφριά πνευμονία. 

«Ήταν ανεμβολίαστος, ήταν υγιέστατος και ξαφνικά από μια ελαφριά γνωμάτευση επιδεινώθηκε η κατάσταση του σήμερα το πρωί. Μας πήραν τηλέφωνο μέσα σε 20 λεπτά και είπαν ότι το παιδί απεβίωσε» δήλωσε ο αδερφός του 42χρονου. 

Κορωνοϊός: Ανεμβολίαστοι γονείς από τον Δομοκό δίνουν μάχη για τη ζωή τους

«Μια βαριά πνευμονία έχει και τις εξελίξεις της επιδείνωσης. Είχε πάρει την αγωγή του, έγινε προσπάθεια διασωλήνωσης και μετά τη διασωλήνωση έκανε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και κατέληξε» δήλωσε ο Δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Βέροιας στο Star. 

Κορωνοϊός: Πέθανε 29χρονος - Κόλλησε την ίδια μέρα που έκανε πρόταση γάμου

Οι συγγενείς του θα ζητήσουν να γίνει νεκροτομή, ώστε να βεβαιωθούν πως ο άνθρωπός τους πέθανε όντως από κορωνοϊό. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top