Κορωνοϊός: Ανεμβολίαστοι γονείς από τον Δομοκό δίνουν μάχη για τη ζωή τους

39χρονος πατέρας πέθανε από κορωνοϊό- Νοσούν 8 άτομα από την οικογένειά του

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να «χτυπά» οικογένειες. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα ζευγάρι από τον Δομοκό. Πίσω τους έχουν αφήσει τα δύο ανήλικα παιδιά τους. 

Θεσσαλονίκη: Δύο έγκυες γέννησαν και διασωληνώθηκαν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου, διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται ένας άντρας 50 χρόνων. Η σύζυγός του, που νοσεί και εκείνη από κορωνοϊό, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι. Κόλλησαν τον ιό από τον ανήλικο γιο τους. Δεν είχαν εμβολιαστεί.

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε από κορωνοϊό 41χρονος καρδιολόγος

Τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, έχουν μείνει πίσω στο χωριό. Τα φροντίζουν οι δύο τους γιαγιάδες, οι οποίες προσπαθούν  να μαλακώσουν την αγωνία που έχουν για το μπαμπά τους και τη μαμά τους. «Ξέρουνε ότι είναι στο νοσοκομείο , αλλά δεν μιλάμε , δεν τα λέμε» εξήγησε η γιαγιά των παιδιών, η οποία σημείωσε ότι το ζευγάρι είχε επηρεαστεί και δεν είχε προχωρήσει στον εμβολιασμό του. 

Θεσσαλονίκη: 39χρονος πατέρας πέθανε από κορωνοϊό 

Δύο ανήλικα παιδιά άφησε πίσω του ο 39χρονος πατέρας, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και η μητέρα του, η  οποία επίσης δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Από την οικογένεια του 39χρονου νόσησαν άλλα 8 άτομα και ο μόνος που είχε εμβολιαστεί ήταν ο πατέρας του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top