«Συγγνώμη αν σας σκανδάλισα», απαντά ο ιερέας με τα διχτυωτά μπλουζάκια

Ο ιερέας από τις Σέρρες ανέβασε στα social media ημίγυμνες φωτογραφίες

Σκανδάλισε το ποίμνιό του ο ιερέας από τις Σέρρες, ο οποίος ανέβαζε στα social media του ημίγυμνες φωτογραφίες ή φωτογραφίες που φορούσε διχτυωτά μπλουζάκια και είπε να τοποθετηθεί.

Σέρρες: Ιερέας ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με διχτυωτά μπλουζάκια

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, καθώς αρκετοί υποστήριξαν πως οι εικόνες αυτές δε συνάδουν με το ιερατικό του έργο, κλείδωσε το προφίλ του για να μην μπορεί κανείς να δει τις φωτογραφίες του, εκτός από τους φίλους του.

Κλήθηκε μάλιστα σε απολογία στη Μητρόπολη Σιδηροκάστρου και στη συνέχεια επανήλθε στα κοινωνικά δίκτυα για να απαντήσει στα σχόλια και την κριτική που δέχθηκε. 

«Πέρα από την διακονία μου, που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, την θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία. Προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε, καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές, με λύπες με προσωπικές στιγμές», έγραψε ο ιερέας και κατέληξε με ένα υστερόγραφο:

«ΥΓ. Ευχαριστώ τους φίλους για την στήριξη και συγγνώμη για όσους σκανδάλισα - για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Σέρρες: Η ιστορία πίσω από τις ημίγυμνες φωτογραφίες του ιερέα

Οι κάτοικοι πάντως της περιοχής, όπου ασκεί τα καθήκοντά του ο ιερέας στέκονται στο πλευρό του. 

Κάποιοι μάλιστα επικοινώνησαν με τα SerraikaNea.gr και υποστήριξαν πως στο παρελθόν ήταν υπέρβαρος και έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια με γυμναστική και διατροφή για να χάσει τα περιττά κιλά και να αποκτήσει το σώμα που έχει τώρα. 

Εκτιμούν λοιπόν πως ίσως με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ήθελε να περάσει το μήνυμα στους πιστούς της στροφής σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top