Παλιοσπύρου: Δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια και τα ρούχα από την επίθεση

«Βγάζω τη μάσκα μόνο για να φάω και να κάνω μπάνιο»

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έδειξε για πρώτη φορά δημόσια τα σημάδια και τα ρούχα από τη μοιραία επίθεση με το βιτριόλι, που δέχθηκε, ενώ παράλληλα περιέγραψε τη στιγμή που έβγαλε για πρώτη φορά τη μάσκα και είδε το πρόσωπό της.

«Τα είχα κρατήσει τα ρούχα από εκείνη την ημέρα, μήπως χρειαστούν στο δικαστήριο» είπε η Ιωάννα, δείχνοντας τις τρομακτικές εικόνες στην εκπομπή «Χαμογέλα Και Πάλι» στο Mega.

Iωάννα Παλιοσπύρου: Λαμπερή, με μαύρο jumpsuit στην Εβδομάδα Μόδας

Η εικόνα από τα «καμένα» και γεμάτα τρύπες ρούχα είναι συγκλονιστική, ενώ – όπως τόνισε και η ίδια – μυρίζουν ακόμη έντονα από το βιτριόλι.

«Δεν νομίζω πως θα είναι κάτι που θα ήθελα να το κρατήσω αλλά δεν είμαι σίγουρη», είπε.

«Βγάζω τη μάσκα μόνο για να φάω και να κάνω μπάνιο»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε τις μάσκες της και είπε ότι τις φοράει πάντα.

«Τη μάσκα τη φοράω συνέχεια. Τη βγάζω μόνο για να φάω και να κάνω μπάνιο. Στο πρόσωπο, στο λαιμό μου και στα χέρια μου είμαι γεμάτη ουλές. Στο σώμα φοράω μια ειδική μπλούζα. Στο μάτι κάνω ειδική περιποίηση γιατί κινδύνεψε», είπε, λέγοντας ότι βάζει ειδικές κρέμες και στα χέρια της, στα οποία φαίνονταν τα σημάδια της επίθεσης.

Όπως είπε, οι συνήθειές της έχουν αλλάξει 100%, αλλά προσπαθεί να βρει και πάλι μια καθημερινότητα: «Οι συνήθειες μου έχουν αλλάξει 100%. Ο ψυχίατρος μου ζητάει να βγαίνω και να βλέπω φίλους. Προσπαθώ να πάω μια βόλτα στη θάλασσα που με χαλαρώνει, για να βελτιωθεί η ψυχολογία μου».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο

«Έχει επιλέξει η ζωή μου να συνεχίσει και να το κουβαλάω, χωρίς να με βαραίνει και να αισθάνομαι άσχημα. Δεν είναι εύκολο, προσπαθώ κάθε φορά να βρω μια ισορροπία», εξομολογήθηκε με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής.

Η φωτογραφία που έστειλε στη γιατρό της

Όπως είπε, πριν από λίγες ημέρες, σηκώθηκε το πρωί έκανε το μπάνιο της και ήταν σε καλή διάθεση.

Έτσι, έβγαλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της, χωρίς τη μάσκα, και την έστειλε στη γιατρό της. Της έγραψε «θέλω να σου πω δύο πράγματα: πως νιώθω όμορφη και πόσο πολύ σε ευχαριστώ».

Η γιατρός της απάντησε συγκινημένη ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και «στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους».

Πώς ένιωσε για τη σύλληψη της γυναίκας που της επιτέθηκε

Για την στιγμή της επίθεσης είπε ότι ενστικτωδώς έτρεξε στο φαρμακείο για να τη βοηθήσουν. Στήριγμα της στο νοσοκομείο ήταν η μητέρα της, ενώ ο πατέρας της ήταν πιο ευαίσθητος.

Αν και γιατροί και ψυχολόγοι της είπαν να μην πάει στο δικαστήριο, η ίδια ανέφερε πως θέλει να αντιμετωπίζει ότι την τρομάζει.

Στον αέρα της εκπομπής εμφανίστηκε με σύνδεση και η γιατρός της, Μαρία Καλόφωνου, η οποία μίλησε για τις σημαντικές στιγμές που έζησε στο πλευρό της 35χρονης.

Επίθεση βιτριόλι: Για πόσο θα μείνει στη φυλακή τελικά η Έφη;

«Το πιο σημαντικό ήταν το πρώτο χειρουργείο γιατί δεν ξέραμε πόσο βαθιά έχει πάει το έγκαυμα πέρα από το δέρμα», περιέγραψε και θυμήθηκε την ημέρα που είδαν μαζί το πρόσωπό της μετά τις επεμβάσεις, αλλά και την ημέρα που Ιωάννα έμαθε πως η γυναίκα που έκανε την επίθεση εναντίον της έχει συλληφθεί.

«Ήμουν χαμένη εκείνο το διάστημα. Όταν μου δόθηκαν οι απαντήσεις που μου δόθηκαν είπα ότι θα το πολεμήσω και θα τα καταφέρω. Άλλαξε η ψυχολογία μου. Ήταν σα να έβαλα μια παρένθεση και να δόθηκαν κάποιες απαντήσεις, να το έβαλα στην άκρη», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, για τη στιγμή που έμαθε για τη σύλληψη.

Τα παιδικά χρόνια και οι σπουδές στην Αθήνα

Η 35χρονη μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια, λέγοντας ότι ήταν πολύ όμορφα και πολύ ήρεμα, με την οικογένειά της, που είναι πολύ δεμένη.

«Στην επαρχία η ζωή είναι πιο ανέμελη. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις», σημείωσε.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοπρασία από γνωστούς αθλητές για τα χειρουργεία της

Αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει και στο δεύτερο έτος των σπουδών επέλεξε να βγει στην αγορά εργασίας.

«Ήταν κάτι που ανησύχησε τότε τους γονείς μου. Φοβήθηκαν μην αμελήσω τα μαθήματα μου. Τα έκανα και τα δυο παράλληλα. Τελείωσα το Πανεπιστήμιο στην ώρα του», είπε.

«Τα όνειρα μου ήταν όπως όλων των παιδιών. Να μπορέσεις να σταθείς στα πόδια σου, να γνωρίσεις φίλους, να πετύχεις επαγγελματικά, να συλλέξεις εμπειρίες. Κάπως έτσι νομίζω. Γενικά μου αρέσει σαν άνθρωπος να κρατάω μια ισορροπία σε όλα τα επίπεδα στη ζωή», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τις φίλες της, δήλωσε: «Για τα κορίτσια που είδατε στο δικαστήριο, τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μια πολύ όμορφη φιλία, αυτό φάνηκε και στη δίκη μου περίπτωση, μετά την επίθεση που δέχθηκα, ήταν δίπλα μου δίνοντας μου πολύ κουράγιο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ξέρω ότι είναι δίπλα μου και στα κακά και στα καλά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top