Iωάννα Παλιοσπύρου: Λαμπερή, με μαύρο jumpsuit στην Εβδομάδα Μόδας

Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι

Φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαύρο jumpsuit και γεμάτη αυτοπεποίθηση η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση στη 29η AΧDW για να παρακολουθήσει το show του Tassos Mitropoulos.

Επίθεση βιτριόλι: Για πόσο θα μείνει στη φυλακή τελικά η Έφη;

Η 33χρονη βρέθηκε εκεί καθώς θέλησε να είναι δίπλα στην Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της, οι οποίες συμμετείχαν στο show.

 

 

Επίθεση βιτριόλι - Ιωάννα: «Η δικαίωση είναι ηθική, αλλά όχι ουσιαστική»

H Aννίτα Ναναθαήλ, άλλωστε, είναι ο άνθρωπος ο οποίος στάθηκε δίπλα στην Ιωάννα, κρατώντας της το χέρι σε όλα τα χειρουργεία. Ήταν στο πλευρό της και κατά τη διάρκεια της δίκης. 

 

 

Βιτριόλι: Η μέγιστη των ποινών στην Έφη για την επίθεση στην Ιωάννα

Η Ιωάννα φορώντας μία δημιουργία του του γνωστού σχεδιαστή, με εντυπωσιακό ντεκολτέ, δήλωσε στις κάμερες πως ήθελε να νιώσει ξανά αυτοπεποίθηση, καθώς, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, είχε κλειστεί στον εαυτό της.

«Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω το Αννιτάκι μου και την Τερέζα που άνοιξαν και έκλεισαν το show. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Τάσσο γι΄αυτή τη δημιουργία, έχει επιμεληθεί το στυλ μου. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να παρεβρεθώ εδώ. Το πετύχαμε νομίζω» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top