Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοπρασία από γνωστούς αθλητές για τα χειρουργεία της

Τσιτσιπάς, Μπουρούσης και άλλοι βοηθούν την Ιωάννα να προχωρήσει μπροστά!

To ρεπορτάζ της Άννας Σανοζίδου για τη δημοπρασία αντικειμένων κορυφαίων αθλητών για την Ιωάννα Παλιοσπύρου/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (15/11/21)

Δημοπρασία αντικειμένων κορυφαίων αθλητών ξεκινάει απόψε για τα χειρουργεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Κορυφαίοι αθλητές που συμμετέχουν στο εγχείρημα μίλησαν στο Star για την πράξη αγάπης προς αυτό το κορίτσι που μετά την επίθεση με το βιτριόλι ανεβαίνει καθημερινά το δικό της Γολγοθά. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο

«Νιώθω και γω πολύ όμορφα που παίρνω μέρος σ ’αυτή την πρωτοβουλία  μέσω της δημοπρασίας για να βοηθήσουμε την Ιωάννα να μαζευτούν όσο περισσότερα χρήματα για να επανέλθει όσο το δυνατόν συντομότερα στην κανονικότητα της» δήλωσε ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, Νίκος Παππάς, ο οποίος διέθεσε την φανέλα του από τον Παναθηναϊκό αλλά και την ΑΕΚ. 

Ο Γιάννης Μπουρούσης διαθέτει επίσης τη φανέλα του από τα παρκέ του μπάσκετ αλλά και το βραβείο του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος: «Ήθελα από τη δική μου πλευρά να συνεισφέρω όσο μπορώ και εύχομαι αυτά που έχω δώσει να πιάσουν τόπο, να βοηθήσουν την Ιωάννα». 

Επίθεση βιτριόλι - Ιωάννα: «Η δικαίωση είναι ηθική, αλλά όχι ουσιαστική»

Μία ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μία μπάλα υπογεγραμμένη από τον Νίκο Γκάλη και τον Μπάνε Πρέλεβιτς είναι μερικά από τα αντικείμενα, θρύλων του ελληνικού αθλητισμού που δημοπρατούνται για την Ιωάννα. 

Μεγάλοι αθλητές με μεγάλη καρδιά συμμετέχουν προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τις θεραπείες και τα χειρουργεία 

Η δημοπρασία για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει σήμερα στις 22:00 από τη φιλανθρωπική οργάνωση Charity Ιdols και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top