Βιτριόλι: «H ποινή στην κατηγορούμενη θα απαλύνει τις πληγές της Ιωάννας»

Τι είπε αποκλειστικά στο Star η θεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Όσα είπε αποκλειστικά στο Star η θεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αύριο είναι η μέρα που η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι θα ακούσει εάν ο Εισαγγελέας θα αλλάξει την κατηγορία που την βαραίνει, από απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισαν τα μάτια και το ‘κανα»

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η κατηγορουμένη είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα που αφορούσε διαμοιρασμό ρουχισμού μέσα στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα πριν από λίγο διάστημα. Για το συμβάν πέρασε πειθαρχικό έλεγχο. 

Θεία Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Ελπίζω να της επιβάλλουν την ποινή που της αξίζει»

Λίγες ώρες πριν την απόφαση, η θεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε στον Αλέξανδρο Γύγο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και έδωσε τη δική της απάντηση.

Επίθεση βιτριόλι: Οι δύο βασικές αντιφάσεις στην απολογία της δράστιδος

Όπως είπε, ελπίζει το δικαστήριο να επιβάλει στην κατηγορούμενη την ποινή που της αξίζει. 

Προσπαθώ να συμπαρασταθώ και στους γονείς της και στην ίδια την Ιωάννα. Προσπαθεί το κορίτσι να είναι δυνατή και να ξεπεράσει αυτό που της έτυχε. Η Ιωάννα περιμένει και εκείνη να δει αν αυτή που της προκάλεσε την ισόβια βλάβη στη ζωή της, θα έχει την ποινή που θα απαλύνει τις πληγές της. 

Αναφορικά με την αλλαγή της ποινής είπε: «Δε νομίζω να αλλάξει αυτό θα παραμείνει ανθρωποκτονία. Πρέπει να είναι ισόβια, γιατί η Ιωάννα μια ζωή θα είναι καταδικασμένη να ζει με αυτό». 

Υπενθυμίζεται ότι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αν αύριο δεν αλλάξει, η ποινή σε αυτήν την περίπτωση είναι 15 χρόνια, γεγονός που σημαίνει ότι με τις ευεργετικές διατάξεις, η Έφη θα μπορεί να αποφυλακιστεί σε 4 με 5 χρόνια. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top