Επίθεση με βιτριόλι: «Μου γύρισαν τα μάτια και το ‘κανα»

Τι είπε η Έφη στις συγκρατούμενές της

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για τις αντιφάσεις στην απολογία της 37χρονης Έφης/ Μεσημεριανό δελτίo ειδήσεων Star (15/10/21)

Ψυχρή, χειριστική και υπερόπτης. Έτσι χαρακτήρισε την 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου μια από τις συγκρατούμενές της. 

Επίθεση βιτριόλι: Οι δύο βασικές αντιφάσεις στην απολογία της δράστιδος

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως καμάρωνε μπροστά στις υπόλοιπες έγκλειστες, ότι έκανε κάτι που καμία άλλη δεν είχε κάνει και προσπαθούσε να δικαιολογήσει την πράξη της λέγοντας:

Έφη βιτριόλι

Η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι

«Μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι και το ‘κανα».

Επίθεση βιτριόλι: «Είχα δει στίγματα από το κινητό του στο σπίτι της»

«Είχε τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που δεν έχει κατανοήσει την πράξη του, πού βρισκόταν, τι συνέβαινε και για ποιον λόγο ήταν εκεί. Δεν ήταν απομονωμένη, κλεισμένη στον εαυτό της. Ήταν κοινωνική. Έβαφε τα μαλλιά της, έφτιαχνε τα νύχια της, δεν ήταν ποτέ απεριποίητη. Η συμπεριφορά της ήταν ενοχλητική. Δε θεωρώ ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, κι αν το έχει κάνει, το κρύβει πολύ καλά», είπε. 

Απολογία Έφης: «Πήρα την ιδέα για το βιτριόλι από τηλεοπτική εκπομπή»

Όταν οι συγκρατούμενές της την ρωτούσαν γιατί επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα εκείνη δεν μίλαγε, ούτε έλεγε ότι το έχει μετανιώσει. 

Ιωάννα βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«“Ε, μου γύρισαν τα μάτια, μου γύρισε το κεφάλι, το κάνα”. Αυτό. “Έγινε…”. Μόνο αυτό έλεγε», θυμάται η συγκρατούμενη της 36χρονης και πρόσθεσε ότι μέσα στη φυλακή όλες την φωνάζουν «βιτριόλι».

Επίθεση βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω;» - Συγγνώμη ζήτησε η Έφη

«Δε θα σταματήσει αυτό. Η πράξη σου σε ακολουθεί. Ποτέ δε θα ακούσεις το όνομα, είναι το αδίκημα που βρίσκεται εκεί. Μπροστά της όμως κανένας δεν θα τολμούσε να το πει αυτό», είπε.

Στο ερώτημα πώς θα χαρακτήριζε την 36χρονη, η συγκρατούμενή της λέει: 

Βιτριόλι: Γιατί η Έφη έψαχνε δηλητήρια και όπλα μετά την επίθεση

«Έχει έναν ιδιαίτερα χαρακτηριστικό τρόπο να φέρνει τους ανθρώπους εκεί που θέλει. Μπορεί να φέρει τα πράγματα στα μέτρα της, ακόμα κι όταν όλη η κατάσταση είναι σε βάρος της. Όταν την κοίταζα στα μάτια έβλεπα έναν ψυχρό άνθρωπο, χωρίς κανένα συναίσθημα, χωρίς καμία ευαισθησία. Ακόμα και το χαμόγελό της όταν σου έλεγε “έλα βρε εντάξει” ήταν παγωμένο. Σε έκοβε από πάνω μέχρι κάτω. Ένας άνθρωπος ψυχρός που θα μπορούσε να περάσει στο άλλο άκρο και συνεχίζει να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Δεν είναι ένας άνθρωπος που έχει μετανιώσει, που θα ζητήσει συγγνώμη… Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για κάτι. Δεν θέλει να τη λυπούνται», κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top