Επίθεση βιτριόλι: Οι δύο βασικές αντιφάσεις στην απολογία της δράστιδος

Η Έφη δεν απάντησε σε βασικά ερωτήματα για την επίθεση στην Ιωάννα

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για τις αντιφάσεις στην απολογία της 37χρονης Έφης/ Μεσημεριανό δελτίo ειδήσεων Star (15/10/21)

Η χθεσινή απολογία της 37χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι δεν έδωσε απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα του δικαστηρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star, υπήρχαν πολλές αντιφάσεις στα όσα υποστήριξε η Έφη. 

Επίθεση βιτριόλι: «Είχα δει στίγματα από το κινητό του στο σπίτι της»

Αρχικά, η κατηγορουμένη δεν είπε που πέταξε το θερμό με το βιτριόλι αμέσως μετά την επίθεση. Είναι βέβαιο ότι το είχε μαζί της στο ταξί, γιατί οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι σε κάδους απορριμμάτων στην Καλλιθέα. Επίσης, η 37χρονη δεν απάντησε στο γιατί δεν παραδόθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει ακόμα και ταξίδι μετά την επίθεση. 

επίθεση βιτριόλι

H Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει βρεθεί σε κάθε στάδιο της δίκης/ intimenews

Στην απολογία της δεν δήλωσε ότι μόλις την εντόπισαν οι αστυνομικοί εκείνη αντιστάθηκε. Της είχε ζητηθεί ταυτότητα και έφυγε από το σημείο όπου την σταμάτησαν λίγα μέτρα πιο κάτω. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά την απολογία της Έφης

Η πρώτη αντίφαση με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές είναι ότι η κατηγορουμένη λέει ότι μέσω του τράκερ που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του 40χρονου έβλεπε να βρίσκεται στο σπίτι και την εργασία της Ιωάννας. Εκείνη και ο 40χρονος, όμως, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά, στοιχείο που προκύπτει από τις μαρτυρίες. 

επίθεση βιτριόλι

H 37χρονη φτάνοντας στο δικαστήριο για την απολογία της/ intimenews

Η δεύτερη αντίφαση αφορά τον ισχυρισμό της κατηγορούμενης ότι μετάνιωσε για την επίθεση μια ημέρα πριν και το αποφάσισε ξανά την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, τα στοιχεία αναφέρουν ότι μετά την ματαίωση της πρώτης επίθεσης πήγε στο γραφείο της και ζήτησε την ίδια ημέρα άδεια για την επόμενη, ενώ έκλεισε ακόμα και ραντεβού με το ταξί που διέφυγε. 

Επίθεση βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω;» - Συγγνώμη ζήτησε η Έφη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top