Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά την απολογία της Έφης

«Είδε τις φωτογραφίες μου και έμεινε απαθής και ατάραχη»

Απογοητευμένη εμφανίστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την απολογία της κατηγορούμενης, καθώς δεν πήρε τις απαντήσεις που περίμενε. 

Απολογία Έφης: «Πήρα την ιδέα για το βιτριόλι από τηλεοπτική εκπομπή»

«Σήμερα περίμενα να πάρω απαντήσεις. Δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε κατά την απολογία της καταρρίπτονται από τη δικογραφία και τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα κι όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία και το νοσοκομείο, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη. Αυτό δείχνει τη στάση της. Ότι είναι αμετανόητη», είπε η Ιωάννα στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση αν δέχεται τη συγγνώμη που της είπε η Έφη, η Ιωάννα δε θέλησε να απαντήσει, ωστόσο ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής είπε:

Επίθεση βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω;» - Συγγνώμη ζήτησε η Έφη

«Για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε».

Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Βιτριόλι: Τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας από τη μέρα της επίθεσης

Από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας τόνισε:

«Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης "εσύ Ιωάννα ξέρεις". Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο, με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο, ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top