Επίθεση βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω;» - Συγγνώμη ζήτησε η Έφη

Ξεκίνησε η απολογία της - Ένταση στο δικαστήριο

Η άφιξη της Ιωάννας στο δικαστήριο - star.gr

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζητά επίμονα απαντήσεις στο βασανιστικό «γιατί» η 36χρονη Έφη της επιτέθηκε με βιτριόλι και περιμένει σήμερα να τις πάρει. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχω δει πιο αδίστακτη γυναίκα»

Ωστόσο η στάση της κατηγορούμενης όλον αυτόν τον καιρό δείχνει μια γυναίκα ψυχρή, η οποία ενδεχομένως να μην έχει κατανοήσει το κακό που έχει προκαλέσει. 

Έφη

Η 36χρονη κατηγορούμενη φτάνοντας στο δικαστήριο για να απολογηθεί

Η Ιωάννα δεν άντεξε και για μια ακόμα φορά στάθηκε μπροστά της και ζήτησε να μάθει τι ήταν αυτό που την οδήγησε στη φρικτή αυτή πράξη. 

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο η Έφη και η Ιωάννα

«Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω», της είπε, όμως επενέβησαν οι φρουροί που μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλον χώρο για να αποτραπεί η ένταση. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου προς την Ιώαννα μέσα από την ψυχή μου»

Μετά το επεισόδιο, η Έφη επέστρεψε στη δικαστική αίθουσα και ξεκίνησε την απολογία της, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη της.

Βιτριόλι: Γιατί η Έφη έψαχνε δηλητήρια και όπλα μετά την επίθεση

«Tη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένεια της, αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα πλησίασε την 36χρονη και της ζήτησε να πει την αλήθεια

Η αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας ήταν άμεση, καθώς φώναξε από το ακροατήριο, όπου κάθεται: «νιάου».

Επίθεση με βιτριόλι: Αλλαγή της κατηγορίας ζήτησε ο δικηγόρος της Έφης

Την ίδια ώρα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πολιτικής αγωγής να καταθέσουν δύο μάρτυρες που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν αλλά και μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας.

Επίθεση βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό της φερόμενης ως συνεργού

«Τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι αποδεδειγμένα. Αυτό που το δικαστήριο διερευνά είναι η απόδοση του ορθού νομικού χαρακτηρισμού. Εξ αυτού του λόγου δεν χρειάζεται να έρθουν οι μάρτυρες να πουν για τα πραγματικά περιστατικά. Αν προσέρχονταν, δεν υπήρχε περίπτωση να καταθέσουν εις βάρος τους. Αυτοενοχοποίηση δεν έχει υπάρξει ποτέ. Σκεφτείτε αν έχουν βοηθήσει την κατηγορούμενη, να έρθουν εδώ και να το παραδεχθούν. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Τρίτον αν κληθούν ως μάρτυρες και καταθέσουν και ύστερα το δικαστήριο μας στείλει την υπόθεση στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα δημιουργεί απόλυτη ακυρότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας. 

«Το ορθό είναι αν θεωρήσει το δικαστήριο ότι υπάρχουν στοιχεία συνδρομής στην επίθεση, να διαβιβάσει στην εισαγγελία» είπε.

Επίθεση βιτριόλι - Μάρτυρας: «Έβγαζε μπουρμουλήθρες - Έλιωνε μπροστά μου»

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε επίσης να μετατραπεί η κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη από κάθε παράγοντα της δίκης για να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Περισσότερα σε λίγο...
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top