Βιτριόλι: Γιατί η Έφη έψαχνε δηλητήρια και όπλα μετά την επίθεση

Ποιοι την επισκέπτονται στη φυλακή - Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της

Επισκεπτήρια από τους συγγενείς και τους δικηγόρους της δέχεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η 36χρονη Έφη, λίγα 24ωρα πριν την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι θα αρνηθεί ότι σχεδίαζε να σκοτώσει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο. Θα ισχυριστεί ότι έκανε 48 αναζητήσεις για δηλητήρια και όπλα  για τον εαυτό της και όχι για το πώς θα αποτελειώσει  το θύμα της, ότι δεν επιχείρησε ποτέ να πάει στο νοσοκομείο, ενώ θα αποκαλέσει ψεύτες ορισμένους μάρτυρες.

Επίθεση με βιτριόλι: Ετοιμάζει την απολογία της στο κελί της η Έφη

Ενώπιον των δικαστών και ενόρκων θα πει ότι η ποσότητα από το βιτριόλι που έριξε στην Ιωάννα ήταν ένα ποτήρι του νερού και όχι δύο λίτρα, ότι το  έριξε από πλάγια  με σκοπό  να την τραυματίσει, όπως δηλώνει από την πρώτη στιγμή.

Επίθεση βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό της φερόμενης ως συνεργού

«Το επιχείρημα αυτό φαντάζει αφελές. Δεν μπορεί να υποστηριχθεί σοβαρά ότι με δυο λίτρα βιτριόλι στο πρόσωπο, θα υπάρχει μόνο τραυματισμός» είχε σημειώσει ο Νίκος Αλεξανδρής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 10/10/21.

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι - Eurokinissi

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι - Eurokinissi

Βιτριόλι: Ποιοι επισκέπτονται την Έφη στη φυλακή 

Λίγο πριν εμφανιστεί και πάλι στο δικαστήριο η Έφη βλέπει στη φυλακή στα επισκεπτήρια εκτός από τους δικηγόρους της και τους δικούς της ανθρώπους. Ο αδερφός της ήταν ένας από τους συγγενείς που την επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Είναι απολύτως προσαρμοσμένη στο πρόγραμμα της φυλακής αποκάλυψε στο Star ο αρχιφύλακας γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

«Είναι με άλλες 6 -7 κρατούμενες. Μία χαρά είναι η επικοινωνία δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δέχεται επισκεπτήρια από τους τους οικείους της» σημείωσε ο αρχιφύλακας. 

Μέχρι και την τελευταία συνεδρίαση τα μέλη της οικογένεια της δεν ήταν στη δικαστική αίθουσα. Η κατηγορουμένη είχε δίπλα της μόνο δυο φίλες της και την ξαδέρφη της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top