Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχω δει πιο αδίστακτη γυναίκα»

Τι λέει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας για την κατηγορούμενη

Αδίστακτη χαρακτήρισε την 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, τονίζοντας πως δεν έχει δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας. 

«Κατά τη γνώμη μου έχει απολογηθεί. Πήγε μετά από καιρό στο δικαστήριο, ανέμελη, με ψηλά το κεφάλι», είπε, μιλώντας στο Mega, σχολιάζοντας τη σημερινή της εικόνα στο δικαστήριο. 

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο η Έφη και η Ιωάννα

«Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει μετάνοια. Άρα για ποια απολογία μιλάμε; Η υπόθεση έχει τελειώσει. Ό,τι και να πει τώρα, είναι υποστηρικτική γραμμή. Ό,τι και να πει ότι κρύβεται από πίσω δε θα μπορέσει να δικαιολογήσει την πράξη», συνέχισε ο κ. Σούρας.

Όπως εξήγησε η 36χρονη θεωρεί ότι είναι «ήρωας του κακού», και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε συναισθήματα, ούτε τύψεις, ούτε νιώθουν ενοχές. 

Βιτριόλι: Γιατί η Έφη έψαχνε δηλητήρια και όπλα μετά την επίθεση

«Είναι δολοφόνοι, οι άνθρωποι αυτοί που θα καταλήξουν να κάνουν το κακό. Αν δείξει μεταμέλεια θα είναι μόνο η υποστηρικτική γραμμή. Ο ήρωας του κακού δε δείχνει ποτέ μεταμέλεια», είπε. 

Ο κ. Σούρας υποστήριξε πως η διαταραχή της προσωπικότητάς της είναι τόσο ριζωμένη μέσα της που δεν την ενδιαφέρει τίποτα. 

Επίθεση βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό της φερόμενης ως συνεργού

«Δεν έχω δει πιο αδίστακτη γυναίκα στα 36 χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα. Είναι μια γυναίκα που επανέφερε το βιτριόλι από τη δεκαετία του ’50, ως μέσο εκδίκησης. Εκτός από την πονηριά, την κακία, τη μοχθηρία τη διαταραχή προσωπικότητας, θα μείνει και επειδή επανέφερε το βιτριόλι. Αισθάνεται περήφανη και ηρωίδα. Έκανε το κακό. Είναι δημιουργημένη έτσι από μικρή ηλικία», τόνισε και πρόσθεσε ότι σκοπός της ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Ήθελε να τη σκοτώσει γιατί η ποσότητα που έριξε ήταν πολύ μεγάλη. Η Ιωάννα ήρθε στο νοσοκομείο και η εικόνα της ήταν μιας γυναίκας που πιθανώς θα είχε πεθάνει αν δεν ήταν κοντά στο νοσοκομείο. Μπήκε αμέσως στην εντατική για να την προλάβουν. Αυτό που λέει ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει είναι ήδη δικαιολογία. Ό,τι και να πει, το έχει ήδη πει με τη στάση της 1,5 χρόνο», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top