Επίθεση με βιτριόλι: H ιστορία της Ναόμι το 2012 που ενέπνευσε τη δράστη

Το ντοκιμαντέρ για την άτυχη κοπέλα στη Βρετανία που είδε η κατηγορούμενη

Από ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο περιέγραφε την επίθεση σε κοπέλα με βιτριόλι, εμπνεύστηκε η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση στην Ιωάννα, όπως δήλωσε η ίδια.

Πρόκειται για την ιστορία της Ναόμι Όμνι, που δέχθηκε επίθεση το 2012 στη Βρετανία ενώ γυρνούσε από τη δουλειά της, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News στο Mega.

«Θέλω να καταλάβουν τον πόνο που έχω υποστεί εγώ και η οικογένειά μου. Ελπίζω να μην το κάνουν σε κανέναν άλλον», δήλωσε η Ναόμι.

Στην σειρά ντοκιμαντέρ Real Stories περιγράφει τι έζησε την νύχτα της επίθεσης.

Επίθεση βιτριόλι: Οι δύο βασικές αντιφάσεις στην απολογία της δράστιδος

«Κάτι κέντρισε την προσοχή μου. Κοίταξα δίπλα μου. Θυμάμαι οτι έβλεπα κάτι μαύρο και το πρόσωπο κάποιου να είναι καλυμμένο. Θυμάμαι ότι αμέσως άρχισα να ουρλιάζω», υπογράμμισε επίσης η Ναόμι.

Όπως και στην περίπτωση της 36χρονης κατηγορούμενης, όμως, που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα δράστης ήταν μια γυναίκα και γνωστή του θύματος.

Επίθεση βιτριόλι: «Είχα δει στίγματα από το κινητό του στο σπίτι της»

Η Ναόμι είχε δεχθεί επίθεση από μια παιδική της φίλη γιατί την ζήλευε. Lέει ότι όταν είδε το τραυματισμένο πρόσωπό της στον καθρέφτη ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Αιτία της επίθεσης ήταν ότι την θεωρούσε πιο όμορφη από την ίδια. «Δεν ήξερα ότι αισθανόταν έτσι», δήλωσε η ίδια.

Και οι δύο παρακολουθούσαν το θύμα τους

Την 36χρονη κατηγορούμενη την πρόδωσε η τσάντα της, καθώς κρατούσε την ίδια τσάντα και στην επίθεση και την ημέρα που ανακρίθηκε αλλά και κάποια στοιχεία από το κινητό της.

Κοινό σημείο και των δύο επιθέσεων είναι το στοιχείο ότι και οι δύο παρακολουθούσαν το θύμα τους. Οι συμπτώσεις μάλιστα γίνονται όλο και περισσότερες.

Η δράστρια της επίθεση στην Όνι φαίνεται πως είχε εμπνευστεί από την επίθεση στην Piper το 2008 καθώς η Όνι ήξερε πως η παιδική της φίλη είχε συγκλονιστεί από το παρόμοιο.

Έτσι και η 36χρονη κατηγορούμενη αποφάσισε να ρίξει βιτριολι στην Ιωάννα εμπνευσμένη από την επίθεση στη Ναόμι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top