Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Προσπάθησαν αν εμβολίσουν αστυνομικούς

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν για μια ακόμα φορά στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την ΕΛ.ΑΣ, όπου σημειώθηκε και ανταλλαγή πυροβολισμών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ προσπάθησαν να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο για να κάνουν έλεγχο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. 

Ο οδηγός δεν υπάκουσε στο σήμα του, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να τους εμβολίσει. Ξεκίνησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν κατά του αυτοκινήτου για να το σταματήσουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν. 

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες. Το πρωί της Παρασκευής, ξανά στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους, αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια καταδίωξης κλεμμένου οχήματος.

Αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ - Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας

Ο αστυνομικός που βρισκόταν στη μηχανή πήδηξε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, όμως ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τότε εκείνος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον δράστη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top