Γυναικοκτονία Ρόδος: Η συγγνώμη των γονιών του δράστη

«Καταδικάζουμε την πράξη του γιου μας»

Συγγνώμη για την αποτρόπαιη πράξη στην οποία προέβη ο γιος τους ζήτησαν από την οικογένεια της 31χρονης εκπαιδευτικού, οι γονείς του 40χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σημείωμα που έγραψε ο 40χρονος πριν αυτοκτονήσει

Με δήλωσή τους καταδικάζουν την πράξη του γιου τους, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της Δώρας και ζητούν χώρο και χρόνο για να κατανοήσουν τι έχει συμβεί και να πενθήσουν και το δικό τους παιδί. 

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει τα εξής:

Ως πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένεια του Ν. Μ. σας μεταφέρω την παρακάτω δήλωση της οικογένειας:

Γυναικοκτονία Ρόδος: Οι γονείς της Ντόρας στο Star

Σχετικά με την από 22.09.21 τραγωδία που έλαβε χώρα στην Ρόδο με αρνητικό πρωταγωνιστή το μέλος της οικογένειας μας Κ. Μ.:

1.Εκφράζουμε με αίσθημα βαθιάς οδύνης και ενσυναίσθησης τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης Δώρας.

2.Ζητούμε από την οικογένεια της Δώρας και τους οικείους της ειλικρινή συγνώμη για την πράξη του γιου μας, την οποία καταδικάζουμε, απερίφραστα, αναλογιζόμενοι την ηθική μας ευθύνη.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Όταν η Ντόρα έπινε το «αθάνατο νερό» στην Ικαρία

3.Αποδοκιμάζουμε πλήρως τις διαδοχικές δηλώσεις/παραλήρημα του περίφημου «θείου» στα τηλεοπτικά κανάλια ΑΝΤ1 και STAR, ο οποίος λειτούργησε χωρίς να μας ενημερώσει και χωρίς να λάβει την έγκριση μας, εκφράζοντας απόψεις που φυσικά δεν ενστερνιζόμαστε, αλλά και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις αντιλήψεις της οικογένειας μας.

4.Ζητούμε κατανόηση για τις κενές περιεχομένου, ημιτελείς και αφιλτράριστες «δηλώσεις» μελών της οικογένειας μας, οι οποίες ελήφθησαν με παραπλανητικό τρόπο την πρώτη μέρα μετά το περιστατικό και δεν είχαν κανένα σκοπό να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τη Ντόρα

5.Η αλήθεια είναι ότι δεν αναζητούμε δικαιολογίες, οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, αλλά χώρο και χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε την Δώρα και τον Κώστα και να ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Όμως, ως γονείς συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Κώστα μας με βάση και τα σαράντα χρόνια της ζωής του χωρίς να τον κρίνουμε μόνο από την εν λόγω, σαφώς κατακριτέα και αδιανόητη, πράξη του.

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Αισχρή η δικαιολογία ότι τη σκότωσε γιατί την αγαπούσε»

Τη δήλωση των γονιών του 40χρονου σχολίασε η θεία της 31χρονης εκπαιδευτικού. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ανατριχιαστική η μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου

«Πενθούν κι εκείνοι το παιδί τους και πονάνε, αλλά ας μου πει κάποιος αν μεγαλώνεις το παιδί σου σε μια οικογένεια με ήθος και φιλότιμο, για να έρθει ένα παιδί άρρωστο, να το σκοτώσει μια μέρα πώς σου λένε ότι τη σκότωσε γιατί την αγαπούσε; Αυτό είναι αισχρό. Δυστυχώς δεν μπορώ να δεχθώ τη συγγνώμη τους», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top