Γυναικοκτονία Ρόδος: Οι γονείς της Ντόρας στο Star

Άφησαν ένα λουλούδι στο σημείο που δολοφονήθηκε η 31χρονη εκπαιδευτικός

Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών της Ντόρας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη μέση του δρόμου στη Ρόδο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, στέλνουν ένα μήνυμα προς όλη την Ελλάδα που τους συμπαραστάθηκε στον πόνο που βιώνουν. 

Ρόδος Δώρα

Η δολοφονία της Δώρας ήταν η ενδέκατη γυναικοκτονία μέσα σε εννέα μήνες

Γυναικοκτονία Ρόδος: Όταν η Ντόρα έπινε το «αθάνατο νερό» στην Ικαρία

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Τώρα η Ντόρα θα δίνει τα φώτα της στα άλλα παιδάκια στα αγγελούδια. Θα φωτίσει άλλες ψυχούλες εκεί ψηλά. Ο άγγελος θα φωτίζει αλλά αγγελούδια. Θα είναι η αγαπημένη δασκάλα όπως ήταν και εδώ», λέει η μητέρα της 31χρονης εκπαιδευτικού, Κατερίνα Ζαχαριά.

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Τη ζήλευε αφόρητα. Δεν περνούσε καλά το παιδί μου»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα για την συμπαράσταση στην οικογένειά μου για τον χαμό της αγαπημένης μας κόρης της Ντόρας. Σας ευχαριστώ...», δήλωσε με τη σειρά του ο πατέρας της αδικοχαμένης Ντόρας, Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς.

Ρόδος Δώρα

Η 31χρονη εκπαιδευτικός

Γυναικοκτονία Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην συντρόφου του 40χρονου

Νωρίς το μεσημέρι η κυρία Κατερίνα και η θεία της Ντόρας η κυρία Κλεοπάτρα, βρέθηκαν στο σημείο που ο δράστης εκτέλεσε το παιδί τους και άφησαν έναν λουλούδι. 

Ρόδος Δώρα

Η 31χρονη εκπαιδευτικός

Οι άνθρωποι της ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπος που υποτίθεται πως την αγαπούσε, την εκτέλεσε με δύο σφαίρες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top