Γυναικοκτονία Ρόδος: «Τη ζήλευε αφόρητα. Δεν περνούσε καλά το παιδί μου»

Έβαζε τα κλειδιά στην πόρτα για να ξέρει πότε γυρίζει στο σπίτι

Όσα είπε η μητέρα της Δώρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη τους στο πλευρό του συντρόφου της περιέγραψαν οι γονείς και η αδελφή της 30χρονης Δώρας, της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε, χθες, έξω από το σπίτι της από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», οι δύο χαροκαμένοι γονείς αποκάλυψαν ότι η κόρη τους ασφυκτιούσε δίπλα του και η βασική αιτία ήταν η αρρωστημένη ζήλεια του. 

Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της 31χρονης - Τι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της

Όπως είπαν, η σχέση τους ξεκίνησε πριν από εννιά μήνες ενώ συγκατοικούσαν τους τελευταίους δύο. Οι ίδιοι δεν τον είχαν γνωρίσει, ωστόσο είχαν εμπιστοσύνη στο παιδί τους και δεν είχαν εκφράσει κάποια αντίρρηση για την απόφασή της αυτή. 

γυναικοκτονία Ρόδος

Η 31χρονη εκαπιδευτικός που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

Όπως είπε η μητέρα της κοπέλας, ο φερόμενος δράστης μετά τη συγκατοίκηση άρχισε να δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. 

Ρόδος: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της

«Ο κύριος τη ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Κάτι έγινε στην Κάλυμνο και έδειξε έναν άλλον εαυτό. Της έλεγε δε θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», είπε η μητέρα. 

Κάποια στιγμή μετά τις διακοπές η Δώρα τής εκμυστηρεύτηκε ότι δεν περνάει καλά και θέλει να χωρίσει. Εκείνη της είπε ότι είναι στο πλευρό της και πως μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να επιστρέψει στο πατρικό της. 

Δώρα Ρόδος

Η Δώρα χώρισε με τον σύντροφό της γιατί τη ζήλευε παθολογικά

«Μια μέρα με πήρε 04:00 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει “μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω“. Και μετά του λέει “τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δε μιλάω», συνέχισε η μητέρα της άτυχης εκπαιδευτικού.

Έγκλημα Ρόδος: Το σημείωμα του δράστη - «Χωρίς εκείνη δεν έχει νόημα να ζω»

Σύμφωνα με την ίδια, η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη. Δεν την άφηνε να βλέπει μόνη της τηλεόραση και απαιτούσε να πηγαίνει για ύπνο, όταν πήγαινε και ο ίδιος. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Φοβόμασταν για το κορίτσι μας»

«Ο άνθρωπος είχε θέμα. Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ», συνέχισε η μητέρα, όμως δεν περίμενε πως ο δράστης θα έφτανε σε αυτό το σημείο. 

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουνα για το κορίτσι μου» είπε ο πατέρας του θύματος.

δολοφονία Δώρας

Μετά τον χωρισμό της η 31χρονη ένιωθε ότι γλίτωσε από έναν εφιάλτη

Κακό προαίσθημα είχε και η αδελφή της εκπαιδευτικού. «Δώρα πρόσεχε, δεν έχω καλό προαίσθημα», συμβούλευσε την αδερφή της μια μέρα πριν την δολοφονία.

Ρόδος δολοφονία: Ψάχνουν το κινητό και τα social media της Δώρας

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για το αν η 31χρονη δασκάλα δεχόταν απειλές πριν από τη δολοφονία της. 

Θα κληθούν να καταθέσουν φίλοι και συγγενείς, τόσο του θύματος, όσο και του 40χρονου αυτόχειρα, ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για τη σχέση τους. 

Ντόρα Ρόδος

Ο δράστης την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα

Παράλληλα εκφράζονται φόβοι ότι την παρενοχλούσε και την απειλούσε με μηνύματα και τηλεφωνήματα, τα οποία ενδέχεται η 31χρονη να μην είχε πάρει στα σοβαρά. Μένει να διαπιστωθεί μετά τον έλεγγχο που θα γίνει στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά και τα social media της αν πράγματι δεχόταν απειλές τις τελευταίες ημέρες. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Γλίτωσα»

Μετά τον χωρισμό τους πάντως η Δώρα αισθανόταν πολύ καλύτερα. Ένιωθε ότι ανάσαινε και πάλι ελεύθερη και ότι κατάφερε να απομακρυνθεί από τον άνδρα που την καταπίεζε με την υπερβολική του ζήλεια. 

Το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τα πυρά του πρώην συντρόφου της, είχε τηλεφωνήσει σε καλή της φίλη και της είχε πει: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

Ρόδος

Το αυτοκίνητο της εκπαιδευτικού

Ο 40χρονος, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Το μεσημέρι της Τετάρτης είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της Δώρας στο Ροδίνι. Πριν βγει από το αυτοκίνητό της, την πλησίασε με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο και την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές. Η μία μάλιστα σφαίρα την βρήκε στην καρδιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της έδωσε και τη χαριστική βολή. 

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, πήγε στο σπίτι του κι έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα. Πίσω του άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Χωρίς εκείνη δεν έχει νόημα να ζω».

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη υπήρχε κι άλλο ένα άτομο, κάτι το οποίο ερευνάται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top