Έγκλημα Ρόδος: Το σημείωμα του δράστη - «Χωρίς εκείνη δεν έχει νόημα να ζω»

Την πυροβόλησε στη μέση του δρόμου και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο

Συναγερμός σήμανε στη Ρόδο μετά τη δολοφονία με καραμπίνα μιας νεαρής γυναίκας έξω από το σπίτι της στην περιοχή Ροδίνι. Δράστης φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφός της, ηλικίας περίπου 40 ετών, ο οποίος λίγο αργότερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Το έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας είχε σχέση με την 30χρονη εκπαιδευτικό, ωστόσο η σχέση διακόπηκε πριν από περίπου έναν μήνα.

Της έστησε ενέδρα έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο όπου εργαζόταν, την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα. 

Το σημείωμα που έγραψε πριν αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratiki.gr, ο δράστης, ο οποίος φέρεται να επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, διέφυγε, ωστόσο λίγο αργότερα, πήγε στο σπίτι του και έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο. 

Οι Αρχές κλήθηκαν μετά από πυροβολισμό που ακούστηκε κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος. Όταν έφτασαν, συνειδητοποίησαν ότι η σορός ανήκε στον πρώην σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί. Δίπλα του βρέθηκε ένα σημείωμα, όπως υποστηρίζουν πληροφορίες της ΕΡΤ, το οποίο φέρεται να έγραφε μεταξύ άλλων: «Χωρίς εκείνη δεν έχει νόημα να ζω». 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top