Ρόδος: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της

Εξετάζεται το σενάριο να υπήρχε συνεργός στο έγκλημα

Μια ακόμα γυναικοκτονία σόκαρε σήμερα το μεσημέρι την Ελλάδα. Ένας 40χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Έγκλημα Ρόδος: Το σημείωμα του δράστη - «Χωρίς εκείνη δεν έχει νόημα να ζω»

Η κοπέλα, μόλις 31 ετών, ήταν εκπαιδευτικός και επέστρεφε στο σπίτι της όπου της είχε στήσει ενέδρα ο 40χρονος. Μόλις εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητό της, την πυροβόλησε δύο φορές και εξαφανίστηκε. Οι Αρχές συνέλεξαν δύο κάλυκες από τον τόπο του εγκλήματος. 

γυναικοκτονία Ρόδος

Η άτυχη 31χρονη εκπαιδευτικός / Φωτογραφία: Facebook

Λίγο αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο μέσα στο σπίτι του. Μάλιστα άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο οποίο ανέφερε: «Χωρίς την καλή μου, δεν μπορώ να ζήσω».

Η 31χρονη εκπαιδευτικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί της Ρόδου. Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πώς αυτός ο άνδρας που βρισκόταν μόλις λίγους μήνες σε σχέση με την κοπέλα, θα προχωρούσε σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κοπέλα είχε δει πράγματα στον πρώην σύντροφό της που δεν της άρεσαν και του είχε ζητήσει να χωρίσουν πριν από ενάμιση μήνα.

δολοφονία Δώρα

Η άτυχη 31χρονη εκπαιδευτικός / Φωτογραφία: Facebook

Εξετάζεται το σενάριο να υπήρχε συνεργός

Η αστυνομία του νησιού εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργός στο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο 40χρονος επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα στο οποίο φέρεται να επέβαινε ακόμα ένα άτομο.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν μαρτυρίες από ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της δολοφονίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top