Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της 31χρονης - Τι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της

Θρήνος στη Ρόδο μετά τον θάνατο της άτυχης Δώρας

Θρήνος στη Ρόδο μετά τον θάνατο της άτυχης Δώρας που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τον πρώην σύντροφό της. Πρόκειται για την εντέκατη γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2021.

Ρόδος: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της Κατερίνας Ρίστα, η 31χρονη εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

Εικόνα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η κοπέλα / Eurokinissi

Όπως αποκάλυψε η φίλη της, η Δώρα δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της.

Ντόρα Ρόδος

Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Ο 40χρονος άνδρας την περίμενε έξω από το σπίτι της. Μόλις η κοπέλα πάρκαρε το αυτοκίνητό της και κινήθηκε προς το σπίτι, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς που της στοίχισαν τη ζωή.

Έγκλημα Ρόδος: Το σημείωμα του δράστη - «Χωρίς εκείνη δεν έχει νόημα να ζω»

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο σπίτι του που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από αυτό της άτυχης κοπέλας και έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα. Άφησε μάλιστα και ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. 

Εικόνα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η κοπέλα / Eurokinissi

Φίλη της Δώρας μιλώντας στο Star αποκάλυψε ότι η κοπέλα είχε όνειρα για το μέλλον. «Τον τελευταίο καιρό σπούδαζε. Έκανε ένα μεταπτυχιακό, είχε πολλά όνειρα και δυστυχώς κόπηκαν μέσα σε μια στιγμή» είπε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top