Γυναικοκτονία Ρόδος: Όταν η Ντόρα έπινε το «αθάνατο νερό» στην Ικαρία

Τι είχε πει στην αδελφή του πρώην συντρόφου της

Η δολοφονία της 31χρονης Ντόρας στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της συγκλόνισε την Ελλάδα, καθώς ήταν η ενδέκατη γυναικοκτονία τους τελευταίους εννέα μήνες. 

Σήμερα η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο η Ντόρα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή από την Ικαρία, όπου περνούσε τις διακοπές της. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τη Ντόρα

Ήταν το 2019, η ρεπόρτερ της εκπομπής είχε συναντήσει την εκπαιδευτικό μαζί με μια φίλη της στον Ξυλοσύρτη, όπου η άτυχη κοπέλα δοκίμασε το φημισμένο «αθάνατο νερό», το οποίο οι Ικαριώτες υποστηρίζουν ότι χαρίζει μακροζωία. 

Δώρα Ρόδος

Η 31χρονη εκπαιδευτικός

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ανατριχιαστική η μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου

«Άγχος, ρολόι και ταλαιπωρία δεν χωρούν στην Ικαρία», είχε πει τότε το γελαστό κορίτσι και δοκιμάζοντας το νερό είχε προσθέσει: «Τέλειο το νερό, δροσερό, δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά στη γεύση».

Ρόδος: Τι είχε πει η 31χρονη στην αδελφή του πρώην συντρόφου της

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα της Ντόρας αποκαλύπτοντας πως η αδελφή του 40χρονου είχε παρέμβει κάποιες φορές πριν το ζευγάρι χωρίσει, προσπαθώντας να συνετίσει τον αδελφό της που ζήλευε την 31χρονη παθολογικά. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία της Δώρας

«Τι κάνεις; Η Ντόρα είναι ελεύθερος άνθρωπος. Θέλει τον χώρο της», φέρεται να του είχε πει, σύμφωνα με τη μητέρα της Ντόρας. 

Όταν μάλιστα η 31χρονη χώρισε τον 40χρονο είπε στην αδελφή του: 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Δε σου άξιζε, Ντορούλι» - Το αντίο της αδελφής της

«Δε θα κινηθώ νομικά. Το μόνο που θέλω είναι να μείνει μακριά μου. Να μην βρεθεί μπροστά μου. Θα χρειαστεί βοήθεια ψυχολόγου γιατί δεν είναι καλά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top