Γυναικοκτονία Ρόδος: Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τη Ντόρα

Νέες αποκαλύψεις για τον 40χρονο δράστη και αυτόχειρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 40χρονο που δολοφόνησε στη Ρόδο την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Δώρα Ρόδος

Η ξαδέλφη της 31χρονης εκπαιδευτικού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τη Ντόρα πριν το φονικό. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ανατριχιαστική η μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη από τη δολοφονία της ξαδέλφης της και τη βιαιότητα του εγκλήματος. 

γυναικοκτονία Ρόδος

Ο δράστης είχε νοικιάζει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει», είπε.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Θρήνος στην κηδεία της Δώρας

Σύμφωνα με την ξαδέλφη της αδικοχαμένης Ντόρας, τους πρώτους έξι μήνες που είχε σχέση μαζί της ο 40χρονος δεν είχε δείξει σημάδια της βίαιης και χειριστικής συμπεριφοράς του. 

δολοφονία Ρόδος

Η 31χρονη δεν γνωρίζε τα προβλήματα που είχε με τις προηγούμενες σχέσεις του ο δράστης

«Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Ντόρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν και η Ντόρα ήταν χαρούμενη», είπε. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Ήθελε να αλλάξει τις κάμερες για να έχει άλλοθι»

Ωστόσο όταν άρχισαν να συγκατοικούν ο δράστης άρχισε να συμπεριφέρεται παράλογα και καταπιεστικά. 

«Της έλεγε μη δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί. Οπότε η Ντόρα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει», είπε η ξαδέλφη της κοπέλας και πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να τρώει μόνη της και δεν την άφηνε να βγαίνει έξω χωρίς αυτόν.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην συντρόφου του 40χρονου

Πρόσθεσε ακόμα πως η 31χρονη δε γνώριζε τίποτα για τα προβλήματα που είχε με τις προηγούμενες σχέσεις του, γιατί αν το γνώριζε δε θα έκανε ποτέ σχέση μαζί του. 

Ρόδος: «Είπα στη θεία μου “πρόσεχε μη σου σκοτώσει την κόρη”»

Όπως είπε η ξαδέλφη της 31χρονης αυτό που της είχε φανεί ιδιαίτερα ύποπτο ήταν ότι μετά τον χωρισμό τους ο δράστης δεν την ενοχλούσε και δεν της έστελνε μηνύματα. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Με χτύπησε και του έκανα μήνυση - Με παρακολουθούσε»

Το θύμα ένιωθε ανακουφισμένο, δε φοβόταν ότι θα της κάνει κακό κι έτσι δεν έπαιρνε μέτρα για να προστατευτεί με αποτέλεσμα να γίνει το κακό. 

Δώρα

Η κηδεία της 31χρονης έγινε χθες σε κλίμα βαριάς οδύνης

«Εγώ φοβήθηκα. Είχα πει στη θεία μου “είναι ύποπτο που έχει εξαφανιστεί, πρόσεχε μη σου σκοτώσει την κόρη”», είπε συγκλονισμένη η γυναίκα. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Δε σου άξιζε, Ντορούλι» - Το αντίο της αδελφής της

Οι φόβοι της βγήκαν αληθινοί. Ο δράστης σχεδίαζε αθόρυβα το πώς θα εκτελέσει την άτυχη κοπέλα. Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν επέστρεψε από τη δουλειά της, την πλησίασε με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο και την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια έφυγε κι έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Πρόκειται για την ενδέκατη γυναικοκτονία μέσα σε εννέα μήνες στη χώρα μας, κάτι που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τις αρχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top