Γυναικοκτονία Ρόδος: «Ήθελε να αλλάξει τις κάμερες για να έχει άλλοθι»

Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη - Τι καταγγέλλει φίλος του

Μέχρι και άλλοθι σχεδίαζε ο 40χρονος, ο οποίος δολοφόνησε την 31χρονη εκπαιδευτικό στη Ρόδο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αυτό κατήγγειλε παλιός γνωστός του, στον οποίο απευθύνθηκε για να τον βοηθήσει στο σχέδιό του. 

Δώρα Ρόδος

Η 31χρονη Δώρα που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

Όπως είπε ο ίδιος στην ΕΡΤ, γνώριζε τον δράστη από την παιδική του ηλικία, αλλά είχε τουλάχιστον 20 χρόνια να επικοινωνήσει μαζί του. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην συντρόφου του 40χρονου

Ο 40χρονος επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και του ζήτησε να παραποιήσει το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει στο σπίτι του. 

Δείτε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι της άτυχης εκπαιδευτικού λίγο πριν την κηδεία της

γυναικοκτονία Ρόδος

Ο 40χρονος ήθελε να παραποίηση το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας που είχε στο σπίτι του

Ήθελε συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, να αλλάξει την ημερομηνία στο καταγραφικό, γυρνώντας τη δύο μέρες πίσω, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν κι έστησε φονική ενέδρα στην πρώην σύντροφό του, οι κάμερες να δείχνουν ότι βρισκόταν στο σπίτι του. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Τη ζήλευε αφόρητα. Δεν περνούσε καλά το παιδί μου»

Ο καταγγέλλων, υποστηρίζει πως παραξενεύτηκε με όσα άκουσε, γιατί δεν ήξερε για ποιον λόγο του ζητούσε κάτι τέτοιο. Ο 40χρονος φέρεται να του είπε ότι είχε κάποια προβλήματα με την πρώην σύζυγό του και ήθελε να φαίνεται ότι βρισκόταν στο σπίτι του. Μάλιστα του ανέφερε και τη σχέση του με την Ντόρα, λέγοντάς του ότι είναι πολύ σοβαρή. 

δολοφονία Ρόδος

Ο δράστης και αυτόχειρας σύμφωνα με καταγγελία φέρεται να σχεδίαζε άλλοθι για τη δολοφονία της Δώρας

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα»

Ο 40χρονος όμως τηλεφώνησε ξανά στον παλιό του γνώριμο και του είπε ότι τελικά δεν τον ενδιέφερε το θέμα της κάμερας και δε θα χρειαζόταν τη βοήθειά του. 

«Δεν καταλάβαινα τι ήθελε να κάνει. Χθες έμαθα, για το έγκλημα και την αυτοκτονία κι έπεσα από τα σύννεφα», είπε ο καταγγέλλων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top