Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σημείωμα που έγραψε ο 40χρονος πριν αυτοκτονήσει

Ανοίγουν τα στόματα – Πήγε με μπράβο κι απείλησε πρώην του

Ένα σημείωμα άφησε ο 40χρονος, ο οποίος δολοφόνησε την 31χρονη εκπαιδευτικό στη Ρόδο, λίγο πριν δώσει τέλος και στη δική του ζωή. 

Ντόρα Ρόδος

Ο 40χρονος δολοφόνος της Ντόρας, φαίνεται πως είχε εμμονή μαζί της

Το σημείωμα βρέθηκε στο υπνοδωμάτιό του, λίγο αφότου οι αστυνομικοί  τον βρήκαν νεκρό με μια σφαίρα από το ίδιο όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή από την πρώην σύντροφό του.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Οι γονείς της Ντόρας στο Star

Σύμφωνα με το Mega το σημείωμα αυτό έγραφε: «Δεν έχει νόημα η ΖΩΗ ΜΟΥ χωρίς τη μικρή μου», με τη φράση «ζωή μου» να την έχει γράψει με κεφαλαία γράμματα.

γυναικοκτονία Ρόδος

Σε βάρος του 40χρονου είχαν κατατεθεί τρεις μηνύσεις και μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από δύο γυναίκες

Γυναικοκτονία Ρόδος: Όταν η Ντόρα έπινε το «αθάνατο νερό» στην Ικαρία

Ο 40χρονος φέρεται να είχε εμμονή με το θύμα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στους λογαριασμούς της γυναίκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σβήσει συγκεκριμένες φωτογραφίες από αυτούς. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Είχε απειλήσει με μπράβο πρώην σύντροφό του

Την ίδια ώρα τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν για το βίαιο παρελθόν του δράστη. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το παρελθόν του δολοφόνου. 

Ρόδος

Ο 40χρονος είχε απειλήσει με μπράβο πρώην σύντροφό του

Σε μήνυση της πρώην συντρόφου  του αποκαλύπτεται ότι την απειλούσε μαζί με φίλο του και στη συνέχεια έψαχνε μάρτυρες για να καταθέσουν υπέρ του στα δικαστήρια. Η μαρτυρία μιας κοπέλας αποκλειστικά στην Τασούλα Παπανικολάου δείχνει τις κινήσεις του δολοφόνου.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τη Ντόρα

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Star, δύο γυναίκες είχαν υποβάλει τρεις μηνύσεις και μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του 40χρονου για απειλές, εξυβρίσεις και χτυπήματα. 

Δώρα

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης της δολοφονίας είχε ρίξει ζάχαρη στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου πρώην συντρόφου του

Στην τρίτη μήνυση, η πρώην σύντροφός του μηνύει  για εκβιασμό όχι μόνο τον δολοφόνο της Ντόρας, αλλά κι έναν φίλο του, ο οποίος εργάζεται ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί της Ρόδου.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ανατριχιαστική η μήνυση της πρώην συζύγου του 40χρονου

Σύμφωνα με την μήνυση,  τον Αύγουστο του  2020 είχαν πάει στη δουλειά της και την απείλησαν από κοινού  να αποσύρει την πρώτη μήνυση. 

Όπως δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της γυναίκας, Βασίλης Μπέης, η δεύτερη μήνυση είναι στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και η πρώτη δεν έχει εξεταστεί καν. Μάλιστα μετά τη δεύτερη μήνυση ο 40χρονος έβαλε ζάχαρη στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου της. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Ο 40χρονος έψαχνε μάρτυρες για να καταθέσουν υπέρ του

Όπως αποκαλύπτει επίσης το Star ο δράστης από το 2013 βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για την κακοποιητική συμπεριφορά του. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Ήθελε να αλλάξει τις κάμερες για να έχει άλλοθι»

Μάλιστα, γυναίκα που την είχε προσεγγίσει, περιγράφει στην Τασούλα Παπανικολάου, πώς προσπαθούσε να την πείσει να καταθέσει υπέρ του στο δικαστήριο. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην συντρόφου του 40χρονου

«Ήταν αγχωμένος. Του είπα “τι έχεις ρε συ  Κ... ;” Μου είπε ότι συνέβαινε κάτι με μία πρώην του, όχι πρώην σύζυγό του, πρώην του, να το τονίσω αυτό. Καθότανε και μου έλεγε αυτό και πήγαινε πάνω κάτω επί τουλάχιστον είκοσι λεπτά μέσα στο μαγαζί και ήταν πάρα πολύ αγχωμένος και έψαχνε για μάρτυρες. Έλεγα “Παναγία μου τι θέλει αυτός τώρα να μπλέξω εγώ; Δεν τον ξέρω. Τι μάρτυρας να πάω”. Το πήγαινε πλαγίως, να του πω ότι θα έρθω εγώ Κ... μου να σε υπερασπιστώ. Το πήγαινε πλαγίως. Με το μπίρι μπίρι του το έκανε αυτό. Ήθελε δηλαδή να με ανακατέψει στην όλη κατάσταση. Εγώ ευτυχώς έκοψα. Το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε η γυναίκα. 

Πρόσθεσε τέλος πως ο 40χρονος επιχείρησε να τη φλερτάρει, αλλά εκείνη τον αγνόησε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top