Έβαλαν «πρωτάκια» σε λάθος σχολικό - Οι γονείς νόμιζαν ότι τα απήγαγαν

Απίστευτο περιστατικό στη Φθιώτιδα

Ρεπορτάζ του Star για τον περιστατικό  - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (22/9)

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό εγκατάλειψης του δίχρονου παιδιού που ξεχάστηκε κλειδωμένο για πολλές ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα, ένα νέο συμβάν έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα.

Βάρκιζα: Συγκλονίζει η μητέρα της δίχρονης - «Ούρλιαζε δεμένη στο κάθισμα»

Σύμφωνα με το lamiaReport.gr, τα δύο κοριτσάκια της πρώτης δημοτικού μπήκαν κανονικά το πρωί της Πέμπτης 16/9 στο σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, όπως κάθε μέρα, για να πάνε από το χωριό τους στο σχολείο που βρίσκεται στη Μακρακώμη. Το μεσημέρι οι γονείς τους τα περίμεναν να επιστρέψουν σπίτι. Όμως τα παιδιά τους δεν εμφανίστηκαν.

Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού που ξέχασαν το δίχρονο

Οι γονείς έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν ήξερε τι να τους απαντήσει. Έντρομοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το σχολείο των παιδιών όμως δεν απάντησε κανείς στις κλήσεις τους. 

Σε κατάσταση πανικού οι γονείς πήραν τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να ψάξουν οι ίδιοι, καθώς όπως είπαν στην τοπική ιστοσελίδα, νόμιζαν ότι τα μωρά τους είχαν πέσει θύματα απαγωγής. Έψαξαν σε κάθε σημείο του σχολείου για να τα βρουν όμως μάταια. Τα παιδιά τους δεν υπήρχαν πουθενά.

Ενημέρωσαν το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα που κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με γονείς και συγγενείς άρχισαν να αναζητούν τις μικρές μαθήτριες σε όλη την Μακρακώμη.

Μετά από μιάμιση και πλέον ώρα σε συνεργασία με την αστυνομία και το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, που επικοινώνησε με όλους τους οδηγούς, κατάφεραν να εντοπίσουν τα δυο κοριτσάκια στο σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει σε άλλο χωριό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top