Βάρκιζα: Ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι σε σχολικό για πέντε ώρες

Το άκουσε να κλαίει περαστική και ειδοποίησε την αστυνομία

Στιγμές πανικού έζησε ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών χθες το πρωί στη Βάρκιζα, όταν ο οδηγός σχολικού λεωφορείου το ξέχασε μέσα στο όχημα για πέντε ώρες. 

Όλα έγιναν στις 08:00 το πρωί. Ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό, πλην του κοριτσιού κι επέστρεψε στο σπίτι του, καθώς είχε κενό μέχρι το μεσημέρι, οπότε και θα πήγαινε να παραλάβει και πάλι τα παιδάκια για να τα επιστρέψει στα σπίτια τους. 

Το κοριτσάκι κοιμόταν μέσα στο σχολικό και δεν κατάλαβε ότι ήταν εκεί, ενώ δεν πρόσεξαν την απουσία του, ούτε και οι εκπαιδευτικοί του βρεφονηπιακού σταθμού. 

Το παιδί κάποια στιγμή ξύπνησε, κατάλαβε ότι ήταν μόνο του και κλεισμένο μέσα στο λεωφορείο, σε συνθήκες έντονης ζέστης, που επικρατούσαν χθες, άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. 

Μετά από πέντε ολόκληρες ώρες το άκουσε μια κυρία που περνούσε από το σημείο, είδε το έντρομο παιδί και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. 

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και ειδοποίησαν τον παιδικό σταθμό. Οι νηπιαγωγοί έφτασαν στο σχολικό και απεγκλώβισαν το παιδί, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. 

Ειδοποιήθηκαν και οι γονείς, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση κατά του οδηγού, ο οποίος προσήχθη και πέρασε αυτόφωρο. 

Από το αυτόφωρο πέρασαν σήμερα ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού. 

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί το 2019 στην Παλλήνη, όπου ένας οδηγός σχολικού ξέχασε μέσα στο λεωφορείο για τρεις ώρες ένα αγοράκι.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top