Βάρκιζα: Συγκλονίζει η μητέρα της δίχρονης - «Ούρλιαζε δεμένη στο κάθισμα»

Ισχυρίζεται πως οι υπεύθυνοι του σταθμού αρνήθηκαν να της τηλεφωνήσουν

Το ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή για το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στη Βάρκιζα, όταν ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι μέσα σε σχολικό λεωφορείο/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (21/09/21)

Επί πέντε ώρες παρέμεινε ξεχασμένο σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών χθες, Δευτέρα. Την απουσία του παιδιού δεν αντιλήφθηκε ούτε ο οδηγός, ούτε η συνοδός αλλά και κανείς στον παιδικό σταθμό. 

Στον Λάμπρο Δεμερτζή και την κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε νωρίτερα σήμερα η μητέρα του άτυχου δίχρονου κοριτσιού. Μεταξύ άλλων, η μαμά του νηπίου ανέφερε πως το παιδάκι βρίσκεται ακόμα σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ τόνισε πως οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού ακόμα δεν έχουν μιλήσει μαζί της, ούτε καν για να της ζητήσουν ένα συγγνώμη.

Φωτογραφία από τον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα/ eurokinissi

Φωτογραφία από τον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα/ eurokinissi

«Το παιδί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορεί να βγει έξω, δεν θέλει να βάλει τα παπουτσάκια του. Θέλει να κάτσει μέσα στο σπίτι. Ήταν πολύ άσχημη η περιπέτεια που έζησε» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star. 

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε πως το παιδί ούρλιαζε μέσα στο σχολικό όχημα, καθώς ήταν επί 4 ώρες δεμένο στο καρεκλάκι του και χωρίς να έχει νερό. Όταν βρέθηκε, το φρόντισε αρκετά η περαστική γυναίκα που το άκουσε, η οποία τυχαίνει να είναι βρεφονηπιοκόμος, αλλά και οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν στο σημείο. 

Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού που ξέχασαν το δίχρονο

«Η κοπέλα που βρήκε το παιδί έλεγε εναγωνίως στους υπεύθυνους του σταθμού να πάρουν τηλέφωνο τη μητέρα του, αλλά εκείνοι αρνούνταν. Μόνο η αστυνομία μας πήρε στις 12:35. Όταν έφτασα έκλαιγε ακόμα και η κοπέλα που βρήκε το παιδί, ήταν σε κατάσταση σοκ» καταγγέλλει η μητέρα της δίχρονης. 

«Όταν με ενημέρωσε η αστυνομία, πήρα τηλέφωνο στον σταθμό και δεν απαντούσε κανείς. Δεν μου μίλησαν ποτέ στο Τμήμα, δεν με κοίταξαν καν. Ούτε ίχνος μεταμέλειας!» είπε χαρακτηριστικά στο Star. 

Φωτογραφία από τον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα/ eurokinissi

Φωτογραφία από τον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα/ eurokinissi

Οι γονείς της μικρής υπέβαλαν μήνυση κατά του οδηγού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιοκόμος, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού προσήχθησαν και πέρασαν αυτόφωρο.

Με απόφαση εισαγγελέα οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να συμπληρωθεί προκαταρκτική εξέταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top