Μυτιλήνη: Μητέρα μετέφερε 4 κιλά κοκαΐνη - Είχε μαζί το ανήλικο παιδί της

Σε καρτέλ ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική στρέφονται οι αρχές

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μια γυναίκα, μέλος αδίστακτης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών χρησιμοποίησε το ανήλικο παιδί της για να μεταφέρει κοκαΐνη στη Μυτιλήνη. Το καρτέλ από την Λατινική Αμερική είχε βάλει μάλιστα ως γνώρισμα γνησιότητας, τη σφραγίδα γνωστού οίκου μόδας.

Ξεσπά η 29χρονη στη φυλακή: «Προσπαθούσα για παιδί - Δε θα έκανα χρήση»!

Το μέλος της σπείρας, μια 43χρονη, έφτασε με πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μεταφέροντας 4,5 κιλά καθαρή κοκαΐνη, αξίας 200.000 ευρώ. Για να μην τραβήξει την προσοχή των λιμενικών είχε μαζί της τον 11χρονο γιο της, ενώ τα ναρκωτικά τα είχε τυλιγμένα σε ένα φούτερ του παιδιού.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης, όμως, την παρακολουθούσαν, όπως παρακολουθούσαν και τον συνεργό της ,τον οποίο και συνέλαβαν με το που κατέβηκε από το καράβι. Η γυναίκα θορυβήθηκε, έκρυψε τα ναρκωτικά στην τουαλέτα μιας καφετέριας στο κέντρο της Μυτιλήνης και πήγε πίσω στο λιμάνι να επιστρέψει Πειραιά, αλλά συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα την πιθανότητα να έφτασε στη χώρα μας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από την Λατινική Αμερική και να μοιράστηκε για διακίνηση σε πρόσωπα υπεράνω υποψίας, όπως ήταν και το μοντέλο που συνελήφθη πρόσφατα για την υπόθεση των 8 κιλών κοκαΐνης.

Μάλιστα η κοκαΐνη που μετέφερε η μητέρα του 11χρονου στη Μυτιλήνη, είχε χαραγμένη τη σφραγίδα γνωστού οίκου μόδας, ως γνώρισμα γνησιότητας από το συγκεκριμένο καρτέλ ναρκωτικών. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top