Ξεσπά η 29χρονη στη φυλακή: «Προσπαθούσα για παιδί - Δε θα έκανα χρήση»!

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της 29χρονης που προφυλακίστηκε για διακίνηση κοκαΐνης/ Αλήθειες με τη Ζήνα (20//09/21)

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε μέσα από τη φυλακή η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι που προφυλακίστηκε μαζί με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της για διακίνηση τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

Αρχικά, η 29χρονη μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με ναρκωτικές ουσίες: «Δεν πιάστηκα εγώ με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης. Δεν καπνίζω και δεν πίνω. Είναι δυνατόν να καταδικάζω αυτό το πράγμα και να κάνω εμπόριο;». 

Στη φυλακή έναν μήνα πριν τον γάμο το μοντέλο με την κοκαΐνη

Η ίδια αποκάλυψε πως προσπαθούσε να μείνει έγκυος: «Εγώ ήθελα να κάνω παιδί, κάναμε προσπάθειες. Οι οικείοι μου το γνωρίζανε. Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο κάνω προσπάθεια για να πιάσω παιδί, αντιλαμβάνεστε ότι δε θα ήμουν τόσο ανεύθυνη να φέρω στον κόσμο ένα πλάσμα και να κάνω χρήση ναρκωτικών ουσιών. Είμαι 29 ετών. Έχω κάνει τόσες σπουδές και δουλεύω από μικρό παιδί…» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Μοντέλο με κοκαΐνη: «Δεν πέταγα ναρκωτικά, καθάριζα το σπίτι»

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια ριάλιτι τόνισε πως δεν γνώριζε ότι υπήρχαν καν τα ναρκωτικά μέσα στο σπίτι της: «Αν το γνώριζα δε θα είχα φροντίσει να απαλλαχτώ από το οτιδήποτε;»

Περιγράφοντας τη στιγμή της εφόδου, η 29χρονη ξεκαθάρισε πως η ίδια βρισκόταν στην τουαλέτα όταν η αστυνομία έμπαινε στο σπίτι: «Ρωτούσα ποιος είναι και δεν μου απαντούσαν. Όταν μου είπαν ότι είναι από την αστυνομία άνοιξα αμέσως». 

Υπόθεση κοκαΐνης: «Η κόρη μου έχει καταρρεύσει. Είναι αθώα»

Τέλος, η κατηγορούμενη δήλωσε πως πιστεύει πως στο τέλος θα αποδειχθεί η αλήθεια: «Την επιλογή μου να ερωτευτώ λάθος άνθρωπο. Μόνο για αυτό τιμωρούμαι. Είχαμε σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέση. Προφανώς και προσπάθησε να μου πει συγγνώμη και ότι μου κατέστρεψε τη ζωή. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Είναι άδικο αυτό που μου συμβαίνει».

Μοντέλο με κοκαΐνη: Ξεσπά η μάνα της - «Την έμπλεξαν. Ο έρωτας τυφλώνει»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top