Μοντέλο με κοκαΐνη: «Δεν πέταγα ναρκωτικά, καθάριζα το σπίτι»

Όσα είπε στην απολογία της η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για τη σύλληψη της πρώην παίκτριας ριάλιτι (10/9)

Μια ιστορία αγάπης με καταστροφική κατάληξη για την ίδια περιέγραψε στην απολογία του το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, το οποίο προφυλακίστηκε μαζί με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της για διακίνηση τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

Υπόθεση κοκαΐνης: «Η κόρη μου έχει καταρρεύσει. Είναι αθώα»

Η 29χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία της, είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της αν και ήξερε για την εξάρτησή του από την κοκαΐνη. Η 29χρονη, όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε στην ανακρίτρια τη ζωή της, τις σπουδές της, τις εργασίες της στον χώρο των media και του marketing, αλλά και την απόφαση της να παντρευτεί στα μέσα του επόμενου μήνα τον αγαπημένο της. 

Μοντέλο με κοκαΐνη: Ξεσπά η μάνα της - «Την έμπλεξαν. Ο έρωτας τυφλώνει»

Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία οικογένειας και εκείνος να αποφασίσει αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια τον περασμένο Αύγουστο. Η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσε με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η απάντηση μου στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου

μοντέλο κοκαϊνη

Ο σύντροφος της 29χρονης πρώην παίκτριας ριάλιτι - Eurokinissi

Και προσθέτει: «Δυστυχώς ο γάμος μου δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί. Ανατράπηκε ο κόσμος μου και η ζωή μου. Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα. Και αντιμετωπίζω τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και της οικογένειάς μου».

Μοντέλο με κοκαΐνη: «Δεν πέταγα ναρκωτικά, καθάριζα το σπίτι»

Η 29χρονη υποστήριξε ακόμα ότι κατά την έφοδο της αστυνομίας δεν καθυστέρησε να ανοίξει την πόρτα και ότι δεν εξαφάνιζε ναρκωτικά, όπως κατηγορείται, αλλά σφουγγάριζε και έπλενε τα μπολ για την τροφή και το νερό του σκύλου με αραιωμένη χλωρίνη.

«Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή, ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου, οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τη ζυγαριά ακριβείας που βρέθηκε, το μοντέλο υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα, όπως και για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης στην κατοχή του ποδοσφαιριστή μέλλοντα συζύγου της.  


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top