Μοντέλο με κοκαΐνη: Ξεσπά η μάνα της - «Την έμπλεξαν. Ο έρωτας τυφλώνει»

«Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση», λέει ο πατέρας της

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για τη σύλληψη της πρώην παίκτριας ριάλιτι (10/9)

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν σήμερα το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής φίλος της, οι οποίοι προφυλακίστηκαν με την κατηγορία της διακίνησης κοκαΐνης περίπου 8 κιλών. 

Στη φυλακή έναν μήνα πριν τον γάμο το μοντέλο με την κοκαΐνη

Η 29χρονη οδηγήθηκε στο γυναικείο κατάστημα κράτησης, ενώ ο σύντροφος της στην Α’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, απ΄όπου θα δώσουν κι οι δύο συνεντεύξεις στους διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων και ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.

Στο «μικροσκόπιο» οι επαφές της παίκτριας ριάλιτι με την κοκαΐνη

Την ίδια ώρα, οι γονείς της κοπέλας που δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους προφυλακίστηκε, «έσπασαν» τη σιωπή τους και μίλησαν για όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες.

Κοκαΐνη: Προφυλακιστέοι το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής - «Με κατέστρεψες»

μοντέλο κοκαϊνη

Ο σύντροφος της 29χρονης πρώην παίκτριας ριάλιτι - Eurokinissi

Μητέρα μοντέλου: «Την έμπλεξαν την κόρη μου. Ο έρωτας τυφλώνει»

Η μητέρα της 29χρονης είναι συντετριμμένη. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, έκανει λόγο για μια άδικη απόφαση που καταστρέφει το παιδί της και στιγματίζει ολόκληρη την οικογένεια, όπως είπε.

Την έμπλεξαν την κόρη μου. Το παιδί μου δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Είμαστε συντετριμμένοι. Μερικές φορές ο έρωτας τυφλώνει και δεν βλέπεις ποιον άνθρωπο έχεις μπροστά σου.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζε πως η απόφαση για την κόρη της θα ήταν διαφορετική: «H κόρη μου έχει μπλεχτεί από το πουθενά. Ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να την στηρίξουμε».

πρώην παίκτρια ριάλιτι - κοκαϊνη

«Τεμπέλη» χαρακτήρισε τον σύντροφο της κόρης του ο πατέρας της 29χρονης - Eurokinissi

Πατέρας πρώην παίκτριας ριάλιτι: «Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση»

Και ο πατέρας του 29χρονου μοντέλου πήρε θέση για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα γύρω από το όνομα της κόρης του.

Μιλώντας στην εκπομπή «T Live» στον Alpha, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς γνωρίστηκε η 29χρονη με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και για τον χωρισμό τους όταν εκείνη έμαθε ότι κάνει χρήση: «Ήταν περίπου τρία χρόνια μαζί με κάποια διακοπή. Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση. Όταν επανασυνδέθηκαν υποτίθεται ότι όλα αυτά είχαν λυθεί».

Όσον αφορά τον 32χρονο σύντροφό της με τον οποίο σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Οκτώβριο, τον χαρακτήρισε ως «ήρεμο παιδί», που πήγαινε τακτικά στο σπίτι τους, έτρωγαν και έπιναν μαζί. Ωστόσο, τον χαρακτήρισε ως «τεμπέλη», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν έπαιρνε 100 ευρώ σήμερα θα έλεγε είμαστε ωραία “θα δουλέψω τον επόμενο μήνα”. Αυτό μας προβλημάτιζε και της το είπαμε. Η κόρη μου έκανε τρεις δουλειές για να τους συντηρήσει».

Μοντέλο με κοκαΐνη: Τι ισχυρίστηκε η ίδια και ο σύντροφός της

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε σε έναν άνδρα με τον όνομα «Βασίλης», ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του τού προμήθευε την κοκαΐνη και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον χαρακτήριζαν ως έμπορο. Ακόμα, δήλωσε εξαρτημένος και ότι χρωστούσε 6.500 ευρώ από ναρκωτικά που έκανε ο ίδιος. Αυτός είναι και ο λόγος, όπως υποστήριξε, για το οποίον προθυμοποιήθηκε να κάνει την μεταφορά. 

Σε μια προσπάθεια να συγκαλύψει την 29χρονη είπε ότι η εκείνη δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν και ότι η μοναδική της εμπλοκή είναι ότι βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας.  

Η κοπέλα από την πλευρά της φέρεται να υποστήριξε στην ανακρίτρια πως δεν έχει καμία σχέση και ότι δεν γνώριζε τι έκανε ο σύντροφός της και φώναζε «με κατέστρεψε».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top