Στο «μικροσκόπιο» οι επαφές της παίκτριας ριάλιτι με την κοκαΐνη

Στον ανακριτή αύριο η 29χρονη μαζί με τον σύντροφό της

Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου για τις εξελίξεις στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης (10/9)

Αύριο, Δευτέρα, η παίκτρια ριάλιτι και ο αρραβωνιαστικός της αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή για να εξηγήσουν πού βρήκαν τα περίπου οκτώ κιλά κοκαΐνης. Από τις απαντήσεις τους, θα κριθεί αν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Η 29χρονη δημοσιογράφος, ηθοποιός και τελευταία επιχειρηματίας, καθώς είχε ανοίξει ένα καφέ στην περιοχή του Παγκρατίου, είχε έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Μαζί με τον 32χρονο, τον οποίο πρόσφατα αρραβωνιάστηκε, ήθελαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Για τις αρχές όμως η νεαρή, με τις πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση των ναρκωτικών. 

Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: «Την ώρα της εφόδου, έτρεξε στην τουαλέτα»

Μάλιστα, πέρα από τα κινητά των δύο κατηγορούμενων, ενδέχεται να εξεταστούν από τον Ανακριτή και τα social media της παίκτριας ριάλιτι, η οποία είχε μεγάλο αριθμό ακολούθων. 

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 32χρονος κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της 29χρονης, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την δίωξη ναρκωτικών, ο πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής όμως ήταν ο άνθρωπος που διακινούσε την κοκαΐνη. Η συμπεριφορά του όταν κυκλοφορούσε στο δρόμο έδειχνε ότι φοβόταν το ενδεχόμενο να τον παρακολουθούν.

Παίκτρια ριάλιτι: Παίρνει την ευθύνη για την κοκαΐνη ο σύντροφός της

Λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας, κοιτάζοντας συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα και αφού επιβιβάζονταν σε μια μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και τον νοτίων προαστίων. Εκεί πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις, μικρής διάρκειας. Ωστόσο, λόγω του έντονου συνωστισμού, εντός των καταστημάτων, δεν ήταν πάντα εφικτή η συνεχής διακριτική επιτήρηση του.

«Ο ίδιος εγκλωβίστηκε σε μια κατάσταση που κάποιος τον έστησε, υποχρεώθηκε να κάνει την μεταφορά, ίσως ιστορία παγίδευσης» υποστηρίζει ο συνήγορος του 32χρονου. 

Το ζευγάρι κρατείται στην Γενική αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το μεσημέρι της Δευτέρας θα κληθεί να πει, μεταξύ άλλων, το όνομα του προμηθευτή αλλά και από που πήρε τη μαύρη υφασμάτινη βαλίτσα με τα περίπου 8 κιλά κοκαΐνης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top