Κοκαΐνη: Προφυλακιστέοι το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής - «Με κατέστρεψες»

Ξέσπασε η 29χρονη μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για τη σύλληψη του μοντέλου (10/9)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους σε ανακρίτρια και εισαγγελέα ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη σύντροφός του - μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι-, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μοντέλο με κοκαΐνη: Με χειροπέδες στον ανακριτή μαζί με τον σύντροφό της

Το ζευγάρι έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, το μεσημέρι της Δευτέρας 13/9,  με τα χέρια τους δεμένα πίσω με χειροπέδες. Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και πως δε γνώριζε για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν και όταν τους ανακοινώθηκε η απόφαση προφυλάκισης ξέσπασε στον σύντροφό της: «Με κατέστρεψες». 

Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων- φωτογραφία Eurokinissi

Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων- φωτογραφία Eurokinissi

Τι υποστήριξε ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής

Η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το χρέος του σε ένα πρόσωπο που τον προμήθευε κοκαΐνη από την εποχή που δούλευε σε νυχτερινά κέντρα ήταν οι αιτίες, όπως υποστήριξε, για να μπλέξει με τη μεταφορά των ναρκωτικών.

«Μου είπε ότι θα με στείλει να παραλάβω από κάπου μια τσάντα και να την παραδώσω κάπου αλλού. Δεν μου είχε πει τι περιείχε. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα το είδος και την ποσότητα» φέρεται να υποστήριξε ο 32χρονος.

Κοκαΐνη: Η σύλληψη του ζευγαριού 

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει το κακούργημα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από κοινού και κατ΄εξακολούθηση, από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα. Η ποσότητα κοκαΐνης για την οποία κατηγορούνται είναι 7 κιλά και 827 γραμμάρια και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην κατοχή του 32χρονου, όταν συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: «Την ώρα της εφόδου, έτρεξε στην τουαλέτα»

Η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη στο σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι, το απόγευμα της ίδιας μέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, μόλις οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά της, η 29χρονη έτρεξε προς την τουαλέτα. «Ίσως θέλησε να ξεφορτωθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών» είπε αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Ο 32χρονος είχε πάρει την ευθύνη για την ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στα χέρια του κατά την προανακριτική διαδικασία, υποστηρίζοντας ότι είναι τοξικομανής κκαι ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Στο «μικροσκόπιο» οι επαφές της παίκτριας ριάλιτι με την κοκαΐνη

«Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση» ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης, Παντελής Κοκοτός.

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορός της ανέφερε: «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί». 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε: «Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο  οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση».

Πάντως, το επόμενο χρονικό διάστημα η 29χρονη αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top