Μοντέλο με κοκαΐνη: Με χειροπέδες στον ανακριτή μαζί με τον σύντροφό της

Απολογείται η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο 32χρονος

Ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για τη σύλληψη του μοντέλου (10/9)

Στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθούν έφτασαν πριν από λίγη ώρα το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι μαζί με τον σύντροφό της, καθώς κατηγορούνται για διακίνηση κοκαΐνης.

Το ζευγάρι έφτασε με χειροπέδες στα χέρια και δεμένα στην πλάτη τους. Είναι αντιμέτωπο με το κακούργημα της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση.

παίκτρια ριάλιτι ναρκωτικά

Στα δικαστήρια Ευελπίδων η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της για διακίνηση ναρκωτικών - Eurokinissi

Παίκτρια ριάλιτι με κοκαΐνη: «Την ώρα της εφόδου, έτρεξε στην τουαλέτα»

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή τους 7 κιλά και 827 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 32χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πάρει πάνω όλο το βάρος της ευθύνης και να υποστηρίξει ότι ήταν εξαρτημένος από ουσίες.

Παίκτρια ριάλιτι: Παίρνει την ευθύνη για την κοκαΐνη ο σύντροφός της

Από την πλευρά της, η 29χρονη αναμένεται να ισχυριστεί ότι δεν είχε καμία απολύτως γνώση ή εμπλοκή στη διακίνηση και ότι προσπαθούσε να αποτρέψει τον σύντροφό της από τη χρήση ναρκωτικών.

κοκαϊνη μοντέλο

Έφοδος στο σπίτι του μοντέλου στο Παγκράτι 

Η σύλληψη του 32χρονου ήταν επεισοδιακή. Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν καιρό τον συνέλαβαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη. Όταν τον κάλεσαν να σταματήσει, εκείνος αντιστάθηκε και άρχισε να κλωτσά και να χτυπά τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του είχε μια μαύρη βαλίτσα, όπου έκρυβε τα ναρκωτικά, και λίγο αργότερα μέσω του δικηγόρου του, ανέλαβε όλη την ευθύνη.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά της κοπέλας στο Παγκράτι. Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη έτρεξε προς την τουαλέτα με τους αστυνομικούς να θεωρούν πολύ πιθανό ότι θέλησε να ξεφορτωθεί κάποια ποσότητα ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, από τα οποία αναμένεται να αντλήσουν στοιχεία και πληροφορίες για τις επαφές που είχε το ζευγάρι και τις κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλασσαν, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πίσω από τους δύο κατηγορούμενους κρύβεται ένα μεγάλο κύκλωμα διακινητών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top