Επίθεση βιτριόλι: Η Ιωάννα έδινε κουράγιο στην οικογένειά της

Όσα συνέβησαν μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα το 2020, αυτή της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα. Η Ιωάννα παρευρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, σε αντίθεση με την κατηγορούμενη, η οποία επέλεξε να μην εμφανιστεί.

Επίθεση βιτριόλι: «Η γυναίκα που πήγε να με σκοτώσει έδειξε τη δειλία της»

Η Ιωάννα έφτασε στο δικαστήριο λίγο μετά τις 09:00 το πρωί. Μπήκε στη δικαστική αίθουσα και κάθισε στη θέση της, ανάμεσα στη μητέρα της και σε μια άλλη κοπέλα. Ήταν πολύ ψύχραιμη και παρακολουθούσε με προσήλωση όλη τη διαδικασία. 

Η Ιωάννα με ειδική μάσκα και γάντια έξω από το δικαστήριο / Eurokinissi

Μάλιστα, έδινε κουράγιο στη μητέρα της και αγκάλιασε τον αδερφό της, όταν εκείνος μπήκε στην αίθουσα. Άκουσε προσεκτικά τις κατηγορίες που βαραίνουν την 36χρονη και δεν της αποσπούσε την προσοχή ο κόσμος.  

Επίθεση με βιτριόλι: Ποια είναι η ποινή που αντιμετωπίζει η κατηγορούμενη

Κατά την έξοδό της, ο θυμός της ήταν εμφανής στον τόνο της φωνής της, καθώς η κατηγορούμενη δεν ήρθε στο δικαστήριο για να την αντικρίσει. Αυτή ήταν η στιγμή που περίμενε πάνω από έναν χρόνο η Ιωάννα. «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι» είπε, βγαίνοντας από το δικαστήριο.

Η Ιωάννα μαζί με τους δύο δικηγόρους της / Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι τα ακριβή αίτια της επίθεσης δεν έχουν ξεκαθαριστεί και όπως όλα δείχνουν τα ερωτήματα δε θα απαντηθούν πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και θα συνεχιστεί η δίκη. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top