Επίθεση βιτριόλι: «Η γυναίκα που πήγε να με σκοτώσει έδειξε τη δειλία της»

Η δήλωση της Ιωάννας για την απουσία της Έφης από τη δίκη

Η δήλωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την απουσία της κατηγορούμενης

«Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι». Αυτή ήταν η δήλωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την απουσία της κατηγορούμενης από τη δικαστική αίθουσα, βγαίνοντας από τα δικαστήρια. 

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, επανέλαβε ότι είχε προβλέψει ότι η κατηγορούμενη δε θα προσέλθει στο δικαστήριο.

Επίθεση βιτριόλι: Απούσα η κατηγορούμενη - Η δήλωσή της μέσα από τη φυλακή

«Επέδειξε ασέβεια προς το δικαστήριο και προς την Ιωάννα με το να μην προσέλθει και να ακούσει γιατί κατηγορείται. Έπρεπε να έλθει, να ακούσει την κατηγορία που τη βαραίνει και να καταλάβει τι ακριβώς έκανε. Ο δικαστής της διάβασε όλο το κατηγορητήριο χωρίς να είναι εκεί. Δεν ήρθε καν για να κάτσει στο εδώλιο με σκυμμένο το κεφάλι. Νομίζω είναι τραγικό», είπε. 

Η δήλωση του Απόστολου Λύτρα για την κατηγορούμενη, που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα 

Ιωάννα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη δίκη, φορώντας την προστατευτική μάσκα 

Ο Βασίλης Αλεξανδρής χαρακτήρισε αναμενόμενη την απουσία της κατηγορουμένης από την έναρξη της δίκης.

«Η στάση της κατηγορουμένης και καθ' ομολογίαν δραστιδος καταδεικνύει και τι υπερασπιστική γραμμή θα ακολουθήσει και το γεγονός ότι παραμένει ψυχρή και αμετανόητη. Το ατυχές θύμα είναι οργισμένο. Περίμενε να σταθεί απέναντί της και να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε», είπε.

Η Ιωάννα είναι οργισμένη, δήλωσε ο συνηγόρός της, Βασίλης Αλεξανδρής

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας διέκοψε για τις 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου απρόσκοπτα να ξεκινήσει η διαδικασία.

Επίθεση με βιτριόλι: Στα δικαστήρια η Ιωάννα, φορώντας προστατευτική μάσκα

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η Ιωάννα, θύμα της σφοδρής επίθεσης, η οποία δήλωσε τα στοιχεία της και αμέσως μετά η διαδικασία διεκόπη.

Ιωάννα βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου την ώρα που έφτασε στο δικαστήριο

Το αίτημα είχε υποβάλει ο εισαγγελέας της έδρας, Χαρ. Μαστραντωνάκης, ο οποίος ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία για αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων, δεδομένου ότι πριν απ’ όλους θα πρέπει να εξεταστεί το θύμα που στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αισχρά μηνύματα που δέχεται η Ιωάννα στο Instagram

«Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για αν αποδειχθεί η αληθεια και αυτή μόνο πρεπει να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και διέκοψε. Έτσι, η κατάθεση της Ιωάννας θα ξεκινήσει απρόσκοπτα κατά την επόμενη συνεδρίαση.

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη μέρα της επίθεσης»

Κατά τη διαδικασία, αναγνώστηκαν τα ονόματα και των 34 μαρτύρων κατηγορίας, ενώ η πολιτική αγωγή πρότεινε ακόμη πέντε μάρτυρες, κυρίως επιστήμονες. Τέλος, η υπεράσπιση ανέφερε ότι σκοπεύει σε μεταγενέστερο στάδιο να προσκομίσει κι αυτή τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top