Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη μέρα της επίθεσης»

Η Ιώαννα εξομολογείται γιατί αποφάσισε να πάει στη δίκη

Έναν χρόνο μετά την επίθεση με το βιτριόλι η Ιωάννα προσπαθεί να ξαναπάρει πίσω τη ζωή της και ζητά δικαίωση. Παρά τα πολλαπλά χειρουργεία και την ψυχική κόπωση που έχει υποστεί εδώ και πολύ καιρό, στέκεται ακόμα δυνατή, επιθυμεί να παραστεί στη δίκη και να βρεθεί αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της επιτέθηκε μέρα μεσημέρι.

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελε να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας»

Για αυτή τη δύσκολη απόφαση να βρεθεί στο δικαστήριο που ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha η Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατηγορία στη δίκη»

επίθεση βιτριόλι κατηγορούμενη

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα - Eurokinissi

Επίθεση με βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως όταν μου πέταξε το οξύ»

Ερωτηθείσα για την απόφασή της να παραστεί στη δίκη, η Ιωάννα είπε ότι αν και την τρομάζει η σκέψη να έρθει αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, θέλει να την αντικρύσει κατάματα, όπως την ημέρα της επίθεσης.

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες που ανήρτησε η Ιωάννα

«Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που δεν θα μπορούσα να μην παραστώ. Όσο και να με τρομάζει η σκέψη, θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να εξηγήσει τι της έκανα. Ξέρω πως πιέζω τον εαυτό μου στα όρια του, αλλά θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ. Θέλω να αντιμετωπίσω κατάματα όλο αυτόν τον πόνο και τις οδυνηρές αναμνήσεις ώστε να ξεδιαλύνουν τα ερωτηματικά που έχω και να μπορέσω κάποια στιγμή να προχωρήσω στη ζωή μου. Πιστεύω πως θα είναι μεγαλύτερο βάρος στην ψυχή μου αν δεν πάω», εξομολογήθηκε.

επίθεση βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: «Η εικόνα μου τραβά τα βλέμματα του κόσμου»

Η Ιωάννα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της, όπως το να βγει εκτός σπιτιού και να πάει μια βόλτα. Όπως είπε, τα προβλήματα παραμένουν λειτουργικά, ούτε καν αισθητικά.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι στα βλέφαρα, στο αυτί και στο λαιμό, καθώς έχω ένα πολύ μεγάλο ανελαστικό μόσχευμα που δεν μου επιτρέπει να κρατώ το κεφάλι όρθιο ή ψηλά ή να στρίβω δεξιά. Και βέβαια στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όσες αισθητικές επεμβάσεις χρειαστούν.

«Μπορώ να βγω υπό προϋποθέσεις, αλλά η μάσκα περιορίζει πολύ τις κινήσεις μου, πρέπει να αποφεύγω συνεχώς τον ήλιο και φυσικά η εικόνα μου τραβάει συνεχώς τα βλέμματα του κόσμου. Οπότε, πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να βγαίνω έξω και άρα προτιμώ την ασφάλεια του σπιτιού μου. Κυκλοφορώ αναγκαστικά για τα απολύτως απαραίτητα όπως τις επισκέψεις μου στους γιατρούς και πάντα με συνοδεία, για παν ενδεχόμενο».

Ιωάννα βιτριόλι

Κλείνοντας, η κοπέλα εξέφρασε την πίστη της στον Θεό, υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ τυχερή που είναι ζωντανή και έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή:

«Η πίστη νομίζω δίνει στον καθένα μας ελπίδα και δύναμη, ειδικά όταν κάποια πράγματα ξεφεύγουν των δυνατοτήτων μας. Είμαι ευγνώμων που έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Τις δύσκολες ώρες του μεγάλου πόνου πάντα ζητάω δύναμη από το Θεό για να αντέχω. Η δύναμή μου είναι η οικογένειά μου και ο κόσμος. Δεν θα ήμουν ζωντανή αυτή τη στιγμή αν δεν είχα δεχτεί τη βοήθειά τους και τη συμπαράστασή τους».

«Η επιθυμία μου είναι η δική μου επίθεση να είναι η τελευταία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα και πως η δικαιοσύνη και οι θεσμοί να λάβουν πλέον τα κατάλληλα μέτρα για αυτό», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top