Επίθεση με βιτριόλι: Τα αισχρά μηνύματα που δέχεται η Ιωάννα στο Instagram

Τι λέει η ίδια λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη

Αποκλειστικές εικόνες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star από τη διαφυγή της 35χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα (13/9)

Λίγο πριν η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, ρίχνοντάς της βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, δέχεται χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης μέσα από τα social media της που άρχισε και πάλι να διαχειρίζεται.

Δείτε το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Όμως υπάρχουν και κάποιοι που δε διστάζουν να της επιτεθούν. 

Οι συγκεκριμένοι, αν και λίγοι, καταφέρνουν να την επηρεάζουν ψυχολογικά, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ την θεωρούν υπεύθυνη για τη φρικιαστική επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι. 

βιτριόλι

Τα μηνύματα που δέχεται η Ιωάννα στο Instagram

Η ίδια η Ιωάννα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα σχόλιο από διαδικτυακή της… «φίλη» η οποία μεταξύ άλλων της κατηγορεί πως είναι «μια γυναίκα με ωραιοπάθεια που όπλισε το χέρι της διαταραγμένης κοπέλας».

ιωννα βιτριόλι

Μάλιστα η Ιωάννα τόνισε πως το συγκεκριμένο σχόλιο πήρε δύο like από δύο άτομα, αναφέροντας ότι «μετράω ήδη τρεις επικίνδυνους ανθρώπους στο προφίλ μου».

Επίθεση με βιτριόλι: «Η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη»

Η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξεκινά αύριο. 

Η Ιωάννα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, που είναι γεμάτος πόνο και απελπισία. Μία ημέρα πριν βρεθεί αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, διαμηνύοντας πως σε περιπτώσεις σαν τη δική της «η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αμείλικτη».

Βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μέρα της επίθεσης στην Ιωάννα

«Η δικαιοσύνη, από νομικής πλευράς, σε περιπτώσεις όπως η δική μου πρέπει να είναι αμείλικτη. Δεν υπάρχουν αιτίες ούτε ελαφρυντικά ούτε μεταμέλεια. Και εγώ και η κοινωνία μας ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της. Προσωπικά δικαιωμένη δε βρίσκω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να νιώσω. Μόνο αν ο χρόνος γύριζε πίσω. Αλλά αυτό δε γίνεται» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω της ΕΡΤ.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από την επίθεση με βιτριόλι - Instagram

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατηγορία στη δίκη»

Βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια, όπως τη στιγμή που μου έριξε το υγρό»

Η Ιωάννα θα παραβρεθεί αύριο στο δικαστήριο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή. 

Νέες αποκαλύψεις του Star για την υπόθεση με το βιτριόλι

«Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που δε θα μπορούσα να μην παραστώ. Όσο και να με τρομάζει η σκέψη, θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να εξηγήσει τι της έκανα» έχει δηλώσει για την επιλογή της να παραστεί στο δικαστήριο και να αντικρίσει την κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη μέρα της επίθεσης»

Η ίδια αναγνωρίζει πως πιέζει τον εαυτό της, φτάνοντάς τον στα όριά του, ωστόσο δε θα διστάσει να αντικρίσει στα μάτια τη γυναίκα που την κατέστρεψε. 

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μία μέρα πριν την επίθεση

«Θέλω να αντιμετωπίσω κατάματα όλο αυτόν τον πόνο και τις οδυνηρές αναμνήσεις ώστε να ξεδιαλύνουν τα ερωτήματα που έχω και να μπορέσω κάποια στιγμή να προχωρήσω στη ζωή μου. Πιστεύω πως θα είναι μεγαλύτερο βάρος στην ψυχή μου αν δεν πάω», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top