Βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μέρα της επίθεσης στην Ιωάννα

Καρέ καρέ πώς κινήθηκε η 36χρονη - Η αποτυχημένη της απόπειρα μια μέρα πριν

Δύο βίντεο ντοκουμέντα, το ένα από την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα και το δεύτερο από την αποτυχημένη προσπάθεια της κατηγορούμενης μία ημέρα πριν την επίθεση, έφερε στο φως η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Επίθεση με βιτριόλι: Oρίστηκε η ημερομηνία για τη δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Καρέ καρέ πώς κινήθηκε η κατηγορουμένη 

Στο βίντεο είναι η κατηγορουμένη τη στιγμή που φεύγει από το σημείο της επίθεσης. Τρέχει, περνά τον δρόμο για να πάει στο ταξί που την περιμένει στην απέναντι πλευρά, στις 09:24 το πρωί της 20ης Μαΐου. 

Επίθεση με βιτριόλι: Νέοι διάλογοι της κατηγορούμενης με τις χαρτορίχτρες

Χρειάστηκε 22 δευτερόλεπτα για να φθάσει στο ταξί και σύμφωνα με τις αρχές, τη στιγμή εκείνη κρατούσε το μπουκάλι με το βιτριόλι. Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αλλά ήταν κλειδωμένη. Μίλησε στην οδηγό, μπήκε στο πίσω  κάθισμα και έφυγε από την Καλλιθέα προς το Μετς. 

Η 36χρονη βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης αρκετή ώρα πριν φθάσει η Ιωάννα. Είχε καλέσει ταξί και πέντε λεπτά πριν ρίξει το βιτριόλι πλησίασε την οδηγό, της μίλησε για 25 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αποχώρησε βιαστικά όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις σε επίπεδο στοιχείων και είναι ευτύχημα που δεν έχει διαρρεύσει το σύνολο της δικογραφίας, ώστε να παρουσιαστούν αυτά τα στοιχεία κατά τη διάρκεια της δίκης» σημείωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής.

Επίθεση βιτριόλι: Η αποτυχημένη της απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα μια μέρα νωρίτερα

Ένα δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δείχνει ότι η 36χρονη είχε κάνει πρόβα επίθεσης, μία ημέρα πριν, στις 19 Μαΐου.

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μία μέρα πριν την επίθεση

Στις 09:26 το πρωί φαίνεται να κατευθύνεται στο ταξί που είχε καλέσει, φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα με την ημέρα της επίθεσης.

Ένα λεπτό αργότερα είδε το κόκκινο αυτοκίνητο  της Ιωάννας. Βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να περάσει απέναντι, όμως της έκοψε τον δρόμο ένας υπάλληλος που μετέφερε εμπόρευμα. Η 36χρονη είδε την Ιωάννά που βγήκε από το αυτοκίνητο και που κατευθύνθηκε στο γραφείο. Περίμενε μέχρι και τις δέκα παρά πέντε και στη συνέχεια αποχώρησε.

Επίθεση βιτριόλι: Η οργή της Ιωάννας για την 36χρονη

Η Ιωάννα ετοιμάζεται για τη δίκη της Τετάρτης. Όπως και η κατηγορουμένη που κρατείται  στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Ιωάννα θα είναι από τους πρώτους που θα καταθέσουν και θα περιγράψει τα όσα εφιαλτικά έζησε. Ανάμεσα στους μάρτυρες είναι οι γιατροί της αλλά και οι κοντινοί της άνθρωποι.

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη μέρα της επίθεσης»

«Είναι οργισμένη ανθρώπινα, αν σκεφτεί κανείς ότι σε λίγα χρόνια η δράστις αυτού του εγκλήματος θα απολαμβάνει την ελευθερία της, ενώ η ίδια για τα πολλά επόμενα χρόνια θα είναι φυλακισμένη στη φυλακή που της επέβαλε η δράστις» υπογράμμισε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top