Δολοφονία Μεσαρά: Στον ανακριτή ο 27χρονος - «Φονιά» ούρλιαζε η μάνα

Αναμέται η απολογία του Ρουμάνου εργάτη που πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο

Στον εισαγγελέα ο 26χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στη Μεσαρά - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκεται αυτή την ώρα ο 27χρονος δολοφόνος του κτηνοτρόφου από τη Μεσαρά Κρήτης. Ο Ρουμάνος εργάτης του θύματος απολογείται στον ανακριτή για την εκτέλεση του 39χρονου το βράδυ της Δευτέρας με κυνηγετική καραμπίνα. 

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος συνοδεύεται από έναν 30χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος φέρεται να παρείχε το όπλο του εγκλήματος και κατηγορείται για συνεργεία. 

Έγκλημα στη Μεσαρά: Το σχέδιο δολοφονίας του 39χρονου κτηνοτρόφου

Ο 39χρονος κτηνοτρόφος που δολοφονήθηκε/ φωτογραφία: cretalive.gr

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του  ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση, καθώς ο 27χρονος αρχικά είχε προσπαθήσει να ενοχοποιήσει έναν 38χρονο φίλο του θύματος. 

Μεσαρά: Στον εισαγγελέα ο δράστης - Λιποθύμησε η μητέρα του κτηνοτρόφου

Σύμφωνα με το cretalive, o Ρουμάνος στην προανακριτική του απολογία ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου ισχυρίστηκε πως το θύμα του ασκούσε σωματική βία προκειμένου να εκδίδεται εξαναγκαστικά.  

Έγκλημα Μεσαρά: Σοκάρουν οι ισχυρισμοί του 26χρονου δράστη για το θύμα

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου φαίνεται πως συγκεντρώθηκε η μητέρα και η σύζυγος του θύματος, οι οποίες φώναζαν στον δράστη πως είναι φονιάς, ακολουθώντας τον από παράθυρο σε παράθυρο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top